Počkat... Tu větu sem si musel několikrát znovu přečíst a stále jí nemohu dostat z hlavy! JAK nosníky z montážní pěny.? Dyť to je pomalu sebevražda nebo se pletu.?
Miro je to sice extrem jak vahovej to je asi hlavni nevihoda ale je pouze o ten zvuk oneho nefunkčního auta
Stim dvoulitrem je to taky uz tezke na predek ale da se to dohonit jinde ta V6 uz je masaker alchymie .
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
To jsem nečekal,že rozpoutám takovou diskusi Bohužel Vás všechny zklamu,fotky mám už opravenejch nosníků,těch pár zbytků shnilýho plechu a montážní pěny jsem nějak nezachytil,tímto se všem omlouvám,ale taky jsem to ještě neviděl
Asi 2,5 tech je vic navic ten trilitr nezavres pod haupnu a to by znamenalo udelat neco absolutně nevkusneho s kapotou nebo a to ma koule jezdit bez ni trilitr je pecka ale sou same odhonene kousky a delej go za balik kdyz ve visledku to bude k nicemu jako jen rovne jezdit myslim
Frano schuti do toho zavididim ti ten cas a zapaleni taky bych si to dal znova ted uz vym co a jak .
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
Dobrý je že těm polákům je celkem slušně rozumět. A řikal že ten motor tam dal celkem bez problémů takže buď kecá nebo to jde Akorát mězarazili ty bubny vzadu u tohohle motorou