Fráňova jednadvojka
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- Kevin
-
Re: Fráňova jednadvojka
no lanko je jenom na ručku, tzn. na každé straně pouze jedna pakna (půlka obložení) a na nožní brzdu brzdí celé obložení, přes prasátko pomocí brzdové kapaliny
Corsa je malá a lehká, takže jediný důvod, proč dávat dozadu kotouče je ten, že oproti bubnům je s tím krásná práce, ale brzdný rozdíl jen tak nepocítíš.... leda, že bys v kufru vozil betonový panel a kovadlinu

Corsa je malá a lehká, takže jediný důvod, proč dávat dozadu kotouče je ten, že oproti bubnům je s tím krásná práce, ale brzdný rozdíl jen tak nepocítíš.... leda, že bys v kufru vozil betonový panel a kovadlinu

Corsa B 1.0 12V ECO tec - 55PS → → → Punto MK2 1.2 16V HLX - 80PS
-
no pánové ale třeba takový kadett má vzádu i pakny i kotouče
pakny na lanku (obě strany) a kotouče s brzdičem na kapalinu 

- Kevin
Právě proto se ptám páč přesně tyhle brzdy doma mám. Žil jsem totiž v domění že to je zásadně znát ale nejsem expert tak proto se ptám a nehádám 

Moje Esmeralda neni slepá...
-
-
-
Nádhera, hýbeš s tím pěkně
Koukám, že na podvozku jsi nešetřil. Zase když už bych dělal takovéhle monstrum, tak už bych kupoval kvalitu. Mám na autě starší verzi tohohle podvozku a nemůžu si stěžovat, určitě s ním budeš spokojený

Koukám, že na podvozku jsi nešetřil. Zase když už bych dělal takovéhle monstrum, tak už bych kupoval kvalitu. Mám na autě starší verzi tohohle podvozku a nemůžu si stěžovat, určitě s ním budeš spokojený

Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->

-
Ono tohle autíčko totiž není jediný můj úlet
,na audiklubu jsem taky celkem provařenej
,takže už jsem poučenej z chyb minulých a podvozky typu KW a podobně už nechci ani vidět... Stejně KWčko v nejvyšších řadách používá patrony KONI a jiný podvozky levnějšího charakteru ani nemá cenu komentovat... Koni jsou za ty peníze prostě nejlepší řešení toť můj názor 

-
Teď jsem koukal na to Audi a ty jsi z Prahy? 
Tak záleží, co člověk od toho očekává a na co to chce. Věřím, že spoustě lidem levnější značky bohatě stačí. Koni bych si jen tak nekoupil, protože to na mých 44kW nemá smysl si myslím, ale sehnal jsem ho za docela slušný peníze.

Tak záleží, co člověk od toho očekává a na co to chce. Věřím, že spoustě lidem levnější značky bohatě stačí. Koni bych si jen tak nekoupil, protože to na mých 44kW nemá smysl si myslím, ale sehnal jsem ho za docela slušný peníze.
Prosím ->
Prosím ->

-
já na svých zběsilých 60 kobyl pořídil srajdu od TA Technix za pár šupů a taky to jezdí

-
tohle debi*ní řešení kotouče a ručky na buben v jednom je absolutní pi*ovina... roc co rok se s tím peru, že nefunguje ruční brzdasipek píše:no pánové ale třeba takový kadett má vzádu i pakny i kotoučepakny na lanku (obě strany) a kotouče s brzdičem na kapalinu

-
joo to věřím
já chtěl napasovat tuhle nápravu na Corsu, takže jí mám hotovou a ready doma, ale nakonec jsem si to rozmyslel 
...takže kdyby tu byl nějakej Kadetťák co by měl zájem...

...takže kdyby tu byl nějakej Kadetťák co by měl zájem...

-
To Gooder : Jaký Audi? Že by moje TTčko? Ani nevím, že jsou někde ještě na netu jeho fotky a jestli jsou, tak teď už stejně je zase všechno jinak
Ano jsem z Prahy.

-
Našel jsem jen to TT, zadal jsem do googlu Fráňa a audiklub a vyjelo mi toto: http://www.audi-club.cz/list_user.php?cislo=2597
Tak to by jsi se mohl někdy stavit na nějakém srazu poblíž Prahy
Tak to by jsi se mohl někdy stavit na nějakém srazu poblíž Prahy

Prosím ->
Prosím ->