Dub.- píše:já sem to dostal ven plochým šroubovákem nakonec, zatlačil sem a ta spona uplně lehce odlítla, ae než sem na to přišel tak mi to dalo zabrat
Já taky zabral a ulítly obě Takže mi kličky padaj...
styxxy:
no hledat 3,5 hodiny,když jedna stojí 9 korun...
P.S. Já si je ještě nekoupil...Ale protože se mi furt jebe centrál...tak sem se snažil to asi 657 x rozebírat.A teď si vem tolikrát vycvakávat sponky.Jedna mi ulítla tady v Teplicích a druhou se mi podařilo katapoltovat kamsi na Šumavě.
Nechtěl by mě sem někdo napsat/popsat/vyfotit kde co podebrat šroubovákem, kde za co zabrat, kde co jak posunout na předních dveřích, abych bezpečně sundal cely přední tapec? Nejlépe asi jak sundat ten plast kolem kliky, protože sem vůbec nepřišel na to, jak je to tam přidělaný, jestli nasunutý nebo nacvaknutý.
juuuuj sak ten oval cierny pri klucke na otvaranie staci chytit rukou a potiahnut je to tam tak jemne pricvaknute. ani ne pricvaknute ako len prichitene.. cize len zatiahnut. a nepisal som to dade ? ten postup? myslim ze v clenoch alebo tak.. ale dnes vecer tam pridem este dake fotky co mam z rozoberacky.. ale netreba nikde nic pacit srobovakom je to uplne pohodicka. uvidis..
přidám foto když jsem sundaval tapec na C. pod kapsou mám 3 šroubky který jsou vidět a další 3 jsou schovaný viz. obrázek. Ten černý trojúhelník jak je v něm výškáč je nasvaklý asi na 5 čedlech a musí pryč jako první. pod ním je jeden ze šroubků.