Gooder Corsa B 1.4 44kW -> 60kW -> nyní O1RS

Zde budou auta většinou bývalých majitelů Cors, kteří jsou stále věrní klubu.

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek

Odpovědět
Co-RS-ák

Re: Gooder Corsa B 1.4 44kW - Opět ubývá olej

Příspěvek od Co-RS-ák »

Kdybys chrel dramatictejsi forku tak zapnu fotoshop :))
Bobek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobek »

Zaneseš na pojišťovnu, přijede likvidátor, nafotí, řekne ti, že je to totálka, dostaneš 20k a nazdar :D

Totálka - pokud průměrná cena vozu přesahuje cenu za opravu
Nálepky dle vlastního návrhu! Levně!
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Korrpi: No já bych to rád nějak zkusil na totálku, ale nevím, jestli se to povede, spíš ale asi ne :(

CoRSák: Tak to by bylo jednoduché, ale jemu už to ve foťáku neupravím :D

Bobek: To by bylo nejlepší, ale vzhledem k tomu, že to jsou trochu dveře a blatník, to pochybuju :(
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím -> Obrázek
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Nový povoz doma :)

Obrázek
Prosím -> Obrázek
Pedros1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pedros1 »

Co foto celý káry? :D
Korrpi

Příspěvek od Korrpi »

je to gej, je to gej, je to gej Láďo ty jsi si nedal říct a koupil jsi si koncernovou sračku a ještě k tomu foukačku :lol: :lol:

buď to bude Octavie RS, nebo Fabie RS :vyplazni:

takže buď nejhoší motor co se daval do Octavii a neskutečně málo místa v autě, nebo chrochtající zavaží v autě co nebude vubec zatáčet :roll:
Kdyby to náhodou vypadalo že rejpu,tak to tak je:)

Obrázek Spotřeba SEAT TOLEDO AHF 81 kW / 110 HP
Co-RS-ák

Příspěvek od Co-RS-ák »

ty vole Korrpi, jel si v tom někdy vůbec?

škodovky jsou jednak super auta, 1.8T neni špatnej motor, 1.9Tdi už vůbec ne a s tou fábií to lítá neskutečně za málo peněz..o tom kam to auto jede rozhoduje akorát to jestli je řidič debil nebo ne.. málo místa v octávce?? ty máš 200kg nebo co? viděl si láďu jak vypadá..pozdrav z dachau...ten bude mít pocit že jede v prázdnym autobuse :mrgreen:

Láďo nedej se, chválim! :)
Gooder

Příspěvek od Gooder »

První pocity z první jízdy jsou parádní :banan: Hlavně jsem byl překvapený spotřebou :shock:

Pedros: Budou, ale musím to umýt :D

Míra: Nakonec jsem vybíral srdcem :lol: :lol: Víceméně všichni v mém okolí jsou skoro spokojení :D

Petr: Ti dám pozdrav z Dachau :sofa_fuck: :D
Prosím -> Obrázek
Co-RS-ák

Příspěvek od Co-RS-ák »

jak skoro ? slečně se nelíbí škodovka? :D

radši mi zvedni telefon tvle!!! :D :drsnak_smajl: :znicit:
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Tak doma jsou spokojení, že jsem nakonec zvolil Škodovku(samozřejmě motor se jim tolik nelíbí), já jsem spokojený, že to je sportovnější verze(netvrdím, že se jedná o sportovní auto!), navíc to splňuje podmínku toho, že je větší, bezpečnější a novější než Corsa. Přítelkyně je spokojená, že to není Fabie, Clio atd :D Jen je to zrovna v barvě, kterou řadila na poslední místo(ale já tuhle barvu chtěl) :mrgreen:

Rád bych, ale musím najít telefon, někde jsem ho nechal a nevím kde :lol:

Edit: Auto jsem přebíral se spotřebou 8,2, domů jsem ji dostal na 7,4. Takže při nezměněném jízdním stylu to žere stejně jako Corsa :banan: A to jsem to párkrát vytočil. Drtivou většinu cesty jsem ale jel rozumně a v klidu.
Prosím -> Obrázek
Hgi

Příspěvek od Hgi »

twe nahoď foto, taky se chci pokochat :)))
Corsa 1.2i (33kW) -> upgrade: 1.4 16V (66kW) ... ->>> new upgrade: X16XE ... cca 130kW (zatím)
Korrpi

Příspěvek od Korrpi »

Co-RS-ák píše:ty vole Korrpi, jel si v tom někdy vůbec?
bla bla bla
Láďo nedej se, chválim! :)
až budeš mít najeto to co já tak křič :wink:

škodovka není žádnej zázrak :jj_good: 1,8T je jezdící katastrofa dle slov bývalého majitele a http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?f=59&t=112055 tu se něco píše :pinochio:

1,9 TDI mona těch 96kW s tím autem hejbe dobře ale ta tíha na přední nápravě je velikej problem vedoucí k nedotáčivosti :banan: je vidět že jsi ještě nejel v autě s pořádným a vyváženým podvozkem 8)

ne nemam 200kg, ale jen 100 a bez 3cm 200cm takže se v tom docela tlačim :urcite?: a je pro mě nesmysl kupovat třímístný auto protože je jen velmi málo aut kde si za mě někdo sedne :vyplazni: a často jezdim plnej

Ladiku kupovat auto aby doma byli spokojení není dobrej nápad :jazyk2: :jazyk: hlavně aby jsi byl spokojenej ty jako řidič a plátce provozu a servisních nákladů :lol:

Co-RS-ák

Příspěvek od Co-RS-ák »

kolik máš najeto? :vyplazni: neřikám že je to zázrak, ale že JE to dobrý auto! hele já zase neslyšel na tenhle motor špatný slova, každopádně je to vždycky o tomjak se k tomu kdo chová..
řikám, že když umíš řídit tak je to fuk, prostě buď umíš a nebo neumíš a ulítne ti to.. jel sem s hodně rozdílnejma autama ;) neřikám aby sis kupoval malý auto, ale když chtěl láďa tohle, tak proč mu to rozmlouvat, stejně už je pozdě :D

a konec flamu :D
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Já to taky nekupoval kvůli nim, ale kvůli sobě. Tohle byly jen výhody :D Jinak třeba já zase v drtivé většině jezdím sám, max ve dvou.

O těch cívkách a hadicích vím, že na tom motoru odchází. Cívky tady jsou všechny vyměněné(to byl problém přímo v některých cívkách a Škodovka na to měla svolávací akci, stačilo je vyměnit za jiné a bylo po problému). Hadice se dají nahradit silikonovými a s těmi problém není. Mimochodem, crocjirky jsem se ptal, co s tím měl za problémy a řekl mi, že ho pouze zlobily ty cívky(ještě jsem ten topic nečetl). Jinak kromě těhle závad jsem vyčetl, že to je kvalitní motor.

Jinak ten 1.9 u FRS je moc těžký na ten předek. Ne jen to, že to je nedotáčivé, ale dost se kurví věci na nápravě.

CoRSák: Mělo by to mít najeto 155tisíc. Auto je po druhém majiteli, co ho měl od roku 2005. Při 70tisících tam je dávaný MaxiDot, takže budíky ukazují momentálně cca 85tisíc. Kilometry nemá smysl řešit, stejně pravdu nezjistím. Budu si říkat, že jsou pravdivé :lol:
Prosím -> Obrázek
Korrpi

Příspěvek od Korrpi »

Co-RS-ák píše:kolik máš najeto? :vyplazni: neřikám že je to zázrak, ale že JE to dobrý auto! hele já zase neslyšel na tenhle motor špatný slova, každopádně je to vždycky o tomjak se k tomu kdo chová..
řikám, že když umíš řídit tak je to fuk, prostě buď umíš a nebo neumíš a ulítne ti to.. jel sem s hodně rozdílnejma autama ;) neřikám aby sis kupoval malý auto, ale když chtěl láďa tohle, tak proč mu to rozmlouvat, stejně už je pozdě :D

a konec flamu :D
ja už se blížím krásným 400tis :jj_good: :jj_good:

a ono je jet a jet v rozdílnejch autech :vyplazni:

Odpovědět