Gooder Corsa B 1.4 44kW -> 60kW -> nyní O1RS
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
-
Re: Gooder Corsa B 1.4 44kW - Opět ubývá olej
Kdybys chrel dramatictejsi forku tak zapnu fotoshop
)

- Bobek
- Kontaktovat uživatele:
Zaneseš na pojišťovnu, přijede likvidátor, nafotí, řekne ti, že je to totálka, dostaneš 20k a nazdar 
Totálka - pokud průměrná cena vozu přesahuje cenu za opravu

Totálka - pokud průměrná cena vozu přesahuje cenu za opravu
Nálepky dle vlastního návrhu! Levně!
-
Korrpi: No já bych to rád nějak zkusil na totálku, ale nevím, jestli se to povede, spíš ale asi ne 
CoRSák: Tak to by bylo jednoduché, ale jemu už to ve foťáku neupravím
Bobek: To by bylo nejlepší, ale vzhledem k tomu, že to jsou trochu dveře a blatník, to pochybuju

CoRSák: Tak to by bylo jednoduché, ale jemu už to ve foťáku neupravím

Bobek: To by bylo nejlepší, ale vzhledem k tomu, že to jsou trochu dveře a blatník, to pochybuju

Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->

-
Nový povoz doma

Prosím ->
Prosím ->

-
- Kontaktovat uživatele:
Co foto celý káry? 

-
je to gej, je to gej, je to gej Láďo ty jsi si nedal říct a koupil jsi si koncernovou sračku a ještě k tomu foukačku
buď to bude Octavie RS, nebo Fabie RS
takže buď nejhoší motor co se daval do Octavii a neskutečně málo místa v autě, nebo chrochtající zavaží v autě co nebude vubec zatáčet

buď to bude Octavie RS, nebo Fabie RS

takže buď nejhoší motor co se daval do Octavii a neskutečně málo místa v autě, nebo chrochtající zavaží v autě co nebude vubec zatáčet

-
ty vole Korrpi, jel si v tom někdy vůbec?
škodovky jsou jednak super auta, 1.8T neni špatnej motor, 1.9Tdi už vůbec ne a s tou fábií to lítá neskutečně za málo peněz..o tom kam to auto jede rozhoduje akorát to jestli je řidič debil nebo ne.. málo místa v octávce?? ty máš 200kg nebo co? viděl si láďu jak vypadá..pozdrav z dachau...ten bude mít pocit že jede v prázdnym autobuse
Láďo nedej se, chválim!
škodovky jsou jednak super auta, 1.8T neni špatnej motor, 1.9Tdi už vůbec ne a s tou fábií to lítá neskutečně za málo peněz..o tom kam to auto jede rozhoduje akorát to jestli je řidič debil nebo ne.. málo místa v octávce?? ty máš 200kg nebo co? viděl si láďu jak vypadá..pozdrav z dachau...ten bude mít pocit že jede v prázdnym autobuse

Láďo nedej se, chválim!

-
První pocity z první jízdy jsou parádní
Hlavně jsem byl překvapený spotřebou
Pedros: Budou, ale musím to umýt
Míra: Nakonec jsem vybíral srdcem
Víceméně všichni v mém okolí jsou skoro spokojení
Petr: Ti dám pozdrav z Dachau

Pedros: Budou, ale musím to umýt

Míra: Nakonec jsem vybíral srdcem

Petr: Ti dám pozdrav z Dachau

Prosím ->
Prosím ->

-
jak skoro ? slečně se nelíbí škodovka? 
radši mi zvedni telefon tvle!!!

radši mi zvedni telefon tvle!!!

-
Tak doma jsou spokojení, že jsem nakonec zvolil Škodovku(samozřejmě motor se jim tolik nelíbí), já jsem spokojený, že to je sportovnější verze(netvrdím, že se jedná o sportovní auto!), navíc to splňuje podmínku toho, že je větší, bezpečnější a novější než Corsa. Přítelkyně je spokojená, že to není Fabie, Clio atd
Jen je to zrovna v barvě, kterou řadila na poslední místo(ale já tuhle barvu chtěl)
Rád bych, ale musím najít telefon, někde jsem ho nechal a nevím kde
Edit: Auto jsem přebíral se spotřebou 8,2, domů jsem ji dostal na 7,4. Takže při nezměněném jízdním stylu to žere stejně jako Corsa
A to jsem to párkrát vytočil. Drtivou většinu cesty jsem ale jel rozumně a v klidu.

Rád bych, ale musím najít telefon, někde jsem ho nechal a nevím kde

Edit: Auto jsem přebíral se spotřebou 8,2, domů jsem ji dostal na 7,4. Takže při nezměněném jízdním stylu to žere stejně jako Corsa

Prosím ->
Prosím ->

- Hgi
twe nahoď foto, taky se chci pokochat
))

Corsa 1.2i (33kW) -> upgrade: 1.4 16V (66kW) ... ->>> new upgrade: X16XE ... cca 130kW (zatím)
-
až budeš mít najeto to co já tak křičCo-RS-ák píše:ty vole Korrpi, jel si v tom někdy vůbec?
bla bla bla
Láďo nedej se, chválim!

škodovka není žádnej zázrak

1,9 TDI mona těch 96kW s tím autem hejbe dobře ale ta tíha na přední nápravě je velikej problem vedoucí k nedotáčivosti

ne nemam 200kg, ale jen 100 a bez 3cm 200cm takže se v tom docela tlačim

Ladiku kupovat auto aby doma byli spokojení není dobrej nápad

-
kolik máš najeto?
neřikám že je to zázrak, ale že JE to dobrý auto! hele já zase neslyšel na tenhle motor špatný slova, každopádně je to vždycky o tomjak se k tomu kdo chová..
řikám, že když umíš řídit tak je to fuk, prostě buď umíš a nebo neumíš a ulítne ti to.. jel sem s hodně rozdílnejma autama
neřikám aby sis kupoval malý auto, ale když chtěl láďa tohle, tak proč mu to rozmlouvat, stejně už je pozdě
a konec flamu

řikám, že když umíš řídit tak je to fuk, prostě buď umíš a nebo neumíš a ulítne ti to.. jel sem s hodně rozdílnejma autama

a konec flamu

-
Já to taky nekupoval kvůli nim, ale kvůli sobě. Tohle byly jen výhody
Jinak třeba já zase v drtivé většině jezdím sám, max ve dvou.
O těch cívkách a hadicích vím, že na tom motoru odchází. Cívky tady jsou všechny vyměněné(to byl problém přímo v některých cívkách a Škodovka na to měla svolávací akci, stačilo je vyměnit za jiné a bylo po problému). Hadice se dají nahradit silikonovými a s těmi problém není. Mimochodem, crocjirky jsem se ptal, co s tím měl za problémy a řekl mi, že ho pouze zlobily ty cívky(ještě jsem ten topic nečetl). Jinak kromě těhle závad jsem vyčetl, že to je kvalitní motor.
Jinak ten 1.9 u FRS je moc těžký na ten předek. Ne jen to, že to je nedotáčivé, ale dost se kurví věci na nápravě.
CoRSák: Mělo by to mít najeto 155tisíc. Auto je po druhém majiteli, co ho měl od roku 2005. Při 70tisících tam je dávaný MaxiDot, takže budíky ukazují momentálně cca 85tisíc. Kilometry nemá smysl řešit, stejně pravdu nezjistím. Budu si říkat, že jsou pravdivé

O těch cívkách a hadicích vím, že na tom motoru odchází. Cívky tady jsou všechny vyměněné(to byl problém přímo v některých cívkách a Škodovka na to měla svolávací akci, stačilo je vyměnit za jiné a bylo po problému). Hadice se dají nahradit silikonovými a s těmi problém není. Mimochodem, crocjirky jsem se ptal, co s tím měl za problémy a řekl mi, že ho pouze zlobily ty cívky(ještě jsem ten topic nečetl). Jinak kromě těhle závad jsem vyčetl, že to je kvalitní motor.
Jinak ten 1.9 u FRS je moc těžký na ten předek. Ne jen to, že to je nedotáčivé, ale dost se kurví věci na nápravě.
CoRSák: Mělo by to mít najeto 155tisíc. Auto je po druhém majiteli, co ho měl od roku 2005. Při 70tisících tam je dávaný MaxiDot, takže budíky ukazují momentálně cca 85tisíc. Kilometry nemá smysl řešit, stejně pravdu nezjistím. Budu si říkat, že jsou pravdivé

Prosím ->
Prosím ->

-
ja už se blížím krásným 400tisCo-RS-ák píše:kolik máš najeto?neřikám že je to zázrak, ale že JE to dobrý auto! hele já zase neslyšel na tenhle motor špatný slova, každopádně je to vždycky o tomjak se k tomu kdo chová..
řikám, že když umíš řídit tak je to fuk, prostě buď umíš a nebo neumíš a ulítne ti to.. jel sem s hodně rozdílnejma autamaneřikám aby sis kupoval malý auto, ale když chtěl láďa tohle, tak proč mu to rozmlouvat, stejně už je pozdě
![]()
a konec flamu

a ono je jet a jet v rozdílnejch autech