klepající vstřik na X14XE

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
Hgi

klepající vstřik na X14XE

Příspěvek od Hgi »

Ahoj kluci,

tak už jsem asi zjistil, co mi v motoru klepe když je studenej, vypadá to na jeden vstřik. Už si to poslouchalo více lidí a ty zvuky jdou od 1 nebo 2 vstřiku. Takže hydroštelama to nakonec asi není.

Mám takovej dotaz, nemá tu někdo na půjčení jeden vstřik pro 1.4 16V?

Rád bych nejdřív zkusil, jestli to tím vstřikem je, než budu kupovat novej.... všem díky
Corsa 1.2i (33kW) -> upgrade: 1.4 16V (66kW) ... ->>> new upgrade: X16XE ... cca 130kW (zatím)
Marek Sládek

Re: klepající vstřik na X14XE

Příspěvek od Marek Sládek »

Ahoj.
Vstřik sice nemám, ale co takhle nejdřív prohodit vstřiky mezi sebou? Ten údajně klepající dej třeba na 4 válec a jest-li se tedy klepání přesune máš pak jasno.
Mára
Corsa C, 1,4/16V/66Kw (Z14XE)/Sport, LPG + FlashLube, sání Green, střešní okno, folie, Defend, leptané VIN, zaslepený EGR, Tempomat, výhřívané sedačky, okna+ zrcátka v ele., Op-Com + LPG Elpigaz diagn., 6,8l LPG / 100Km a jedna usmrcená laň.
Hgi

Re: klepající vstřik na X14XE

Příspěvek od Hgi »

no to není špatnej nápad, ale ten klepající zvuk se špatně identifikuje... jenom se tak nějak domnívám, že to je u 1 nebo 2 válce (prostě to klepání je tam více slyšet), ale na 100% to říct nemůžu. Když to přesunu jinam, tak se mi pak může zdát, že se ten zvuk přesunul, ale taky se mi to všechno může jenom zdát...

Když ten vstřik vyměním, tak to klepání přestane a budu mít hned jasno, že to bylo např. na 1 válci a nemusím dál spekulovat :)
Corsa 1.2i (33kW) -> upgrade: 1.4 16V (66kW) ... ->>> new upgrade: X16XE ... cca 130kW (zatím)
Odpovědět