Berry >>> Smithy - Corsa B X10XE

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek

Odpovědět
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Berry>>>keci keci, keci. Je to tak že se používá i čerpadlo a více kubatur a to dostává signál od řídící jednotky.
potřebuji znát to číslo co je vypálené na tom čerpadle a pak ti to možná seženu. Jinak kolik mi nabýdneš :?: :D
Corsa C 1.2i
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Suby ja jsem se na to ptal lidi od opelu a myslim ze asi neco mozna a jeste lidi na vrakovisti a v servisu kam jezdim, opel udelal nekolik podvozku a ac verze i motory jsou stejne , tak tohle se tam lisi je to taky rzdil podle toho na jaky trh bylo auto urceno, to taky dela hodne a ja mam pro nemecky trh a zkoumaly jsem vsehcny vahy vzduchu od Artimexu, Bosche, Siemens VDO, Pierburg a ta jeidna tam pasuje, ono tam muzes dat jinou ale musi se predelavat koentktory protoze ta pierburg ma specialni konektroy a halvne jinou objimku a mozna i delku, tak je to trosku slozitejsi, jinak zitra jedu do Opel Steiger aby udelali kompletni diagnostikua zjistili vsechno coje a neni s autem, aby to delalo to sami i po vymenen palivove pumy to bych se posral , tak radsi na jistotu a oni i zmeri tlak an pupme jestli dava kolik ma nebo ne, treba je to jina chujovina , ale zatim vse nasvedcuje ze to bdue ono prootze vse je ok, tak uvidime zitra odpoledne 8)
Je to sice dál, ale o to horší cesta :-)
Obrázek
FrantaU
Kontaktovat uživatele:

pěkná

Příspěvek od FrantaU »

pěkná pěkná pěkná.
automatic
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Moc dekuju :jump:
Obrázek
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Berry>>> Prosím tě, tak mi to tvoje čerpadlo na foť - co nejcíce fotek a hlavně ty conectory s vstupní otvory. myslím se že by jsme se nějak domluvili - kdyby to bylo to správné čerpadlo. Jinak v práci se zkusím zeptat za kolik by mi ho prodali. Výrobní cena je cca 300,- :lol:
Corsa C 1.2i
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tak to je síla takovy pakatel, jinak Suby ja vím že ta palivová pumpa co já bych případně potřeboval je od Firmy Pierburg nebo jak se to píše a přímo od ncih na X10XE rok 10/1998 jiné tam nejde, když byste ho tam měli nebo měl bys možnost tuto pupmu někde vidět ja boužel nemám možnost to vyfotit, viděl jsem ho na stránkach auto štangl a tam stoji 5700,- nebo 5800,- bez DPH :wink: je to takova palivova pumpa z ktere jeste vedou nejae dve draty ma to takovy divny konektor nahore a je to v takove myslim bilem obalu nebo nevim moc si to uz nepamtuju :wink:
Obrázek
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Tak mi sem dej odkaz, at se podívám...
V bílém obalu? To by mohl být už celej modul a né čerpadlo...
Naposledy upravil(a) suby dne 28 říj 2007, 15:14, celkem upraveno 1 x.
Corsa C 1.2i
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

To Berry>> Fa Pierburg je tady v Ústí,hned vedle fabriky na písty kde makám,ale nikoho tam bohužel neznám :cry: Známí co tam fachčili,zdrhli kvůli prachům,tam nejede klasická výroba ,je to montovna.
pepex
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepex »

to havli: sice nevim souvislosti,nečetl jsem to celý,ale PIERBURG nic jednotlivým osobám(maloprodej asi) neprodá....Já chtěl "T" písty,ale musel bych jich vzít paletu a ještě jako firma... :lol: :lol: :lol:
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

To Pepexx Jo tak nějak,paletový odběr a musíš bejt plátce DPH. Já myslel že by jako někdo,po noční čerpadlo do kapsy a dobrouuuu :lol: :lol: :lol:
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Takže, takhle vypadá čerpadlo:
Obrázek
A takhle vypadá už celý palivový modul:
Obrázek
Zařízení, které dodává palivo z nádrže automobilu do vstříkovací jednotky motoru pod požadovaným tlakem.
Hlavní součásti jsou benzínové čerpadlo, tlakový regulátor a snímač hladiny paliva v nádrži.
Corsa C 1.2i
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Diky Suby jinak presne tohle sjem mel koupene ale nepadovalo to tam, bouzel nemam pristup na stranyk auto stangl to te pokrocilejsi menu, jinak dneska rano jsem odvzel gertrudu do opel auto steiger tam mi rekli ze to palivova pupma nejspis nebude ze by to pry nejelo vubec, ja uz fakt nevim kazdy rika porad neco jineho a to ybch musel byt v baliku abych to vsechno vyzkousel a vymenil, jinak co se tam asi bude na 99% menit je retez a ten pry kdyz je vytahany umi udelat dobrou neplechu, to mi tam rekl technik, tak uvidim a vube cely motor prohlidnou udelaji diagnostiku a tak trnu hruzou co mi zavolaji ze to je

To Suby: Dekuju moc za snahu a ze jsi to vsechno nasel a pokud neco bych takoveho potreboval urcite pisnu doufam ze to nebude nic vazneho fakt mam strach co mi od opela zavolaji :wink:
Obrázek
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Berry>>>No hele, táta měl na Laguně taky v prdeli čerpadlo, a jezdilo mu to. Teda jelo mu to a jak mile se mu to zahřálo cca po 30min., tak už auto ani nenatočil, protože čerpadlo bylo utahané.
Naposledy upravil(a) suby dne 28 říj 2007, 15:15, celkem upraveno 1 x.
Corsa C 1.2i
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Suby dekuju moc, ted mi volali od opela mam v prdeli vahu vzduchu, tak si pro to po obede jedu jinak cena i s praci a moji slecou 20% co tam mam, tak 10200,- ale uz na to seru zaplatim to a hotovo a prej to jede jako krava ted ze se chlapy tomu na dilne divili ze litr tak uhani :lol: :lol: :lol: jinak casem by chtel vymenit jeste retez ale ze jeste nejakch par tisic km vydrzi, takze corsa bude litat jako vitr ted sjem zvedavy kolik asi da maximum :lol: :lol:
Obrázek
Newman
Corsa forever

Příspěvek od Newman »

Maximum tak 120km/hod :think:
Obrázek
Odpovědět