no ja viem ako to je,mne je jedno ja ti poslem aj el.schemu. to ale trošku musiš mat technické myslenie,lebo popisovat ti schému štýlom ten banánovo čokoládový kábel ide cez dvere pod koberec do blatníku...atd tak to naozaj neviem
Hledám, nenacházím, někde to tady bylo, když jsem to nepotřeboval.
Jak se bez destrukce dostat k žárovkám podsvětlení displeje rádia. Díky za nasměrování.
EDIT: Příspěvek přesunut. Suby
Zdravím, mám dotaz ohledně TID a autorádia. Jsem čerstvým vlastníkem Corsy C14nz. Mám origo BLAUPUNKT CAR300. TID zobrazuje pouze hlášení o zadávání CODE. Po zadání zhasne a nezobrazuje frekvenci ani RDS. Při testu TID nehlásí žádné chyby. Prosím o radu. Díky
tresnovak píše:Zdravím, mám dotaz ohledně TID a autorádia. Jsem čerstvým vlastníkem Corsy C14nz. Mám origo BLAUPUNKT CAR300. TID zobrazuje pouze hlášení o zadávání CODE. Po zadání zhasne a nezobrazuje frekvenci ani RDS. Při testu TID nehlásí žádné chyby. Prosím o radu. Díky
Musíš zmeniť typ TIDu / počet miest/. Ak nesedí javí sa to tak, že ti vypíše code a potom tma.
tresnovak píše:Jestli tomu dobře rozumím, teď mám TID 8 míst a musím ho vyměnit za 10 místný. Nestačilo by sehnat komunikační kabel nebo to nějak přepojit? Díky
Rádio musí byť naprogramované na počet príslušný segmentov.
Vypni rádio stlač a drž tlačítka 4a6 a zapni. Malo by ti to vymeniť počet segmentov.
Zdravim, neviete kde sa da zohnat ten 12pin konektor co sa nan pripaja TID? Totiz asi 1 cm za konektorom mam zalomene kable a nefunguje mi TID. Nanestastie kable su do konektora zalisovane, tak sa to neda rozobrat a vobec nemam predstavu ako to spravit. Na vrakovisku sa mi nedari zohnat konektor s kusom kabla, ze by som to potom nejako napojil, totiz na vrakoviskach maju modu vytrhavat kable a davat ich do zberu kvoli medi. Neopravoval to uz niekto, ci ma s tym nejake skusenosti?