Jak zapojit TID displej

Témata týkající se řídící jednotky, elektroniky, čidel a veškeré kabeláže
Odpovědět
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

to jsem četl... ale přišlo mi že sám neví jak to je......zkusim to zítra a kdyžtak napíšu jak to je
I German Style !
tomert23

Příspěvek od tomert23 »

no ja viem ako to je,mne je jedno ja ti poslem aj el.schemu. to ale trošku musiš mat technické myslenie,lebo popisovat ti schému štýlom ten banánovo čokoládový kábel ide cez dvere pod koberec do blatníku...atd tak to naozaj neviem
:roll:
corsa b 1.4 I Sport
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

tomert>> Když budeš mít čas,prosím hod to sem to schema, třeba to bude užitečný i pro druhý. Dík :wink: Tady se to neztratí :lol:
tomert23

Příspěvek od tomert23 »

to sú schémy s JAK NA TO ja ich dám aj sem ale sa mi zdá že raz sa tu hovorilo že tieto materiály pojdu len pre klubákov tak ja neviem :?:
corsa b 1.4 I Sport
tomert23

Příspěvek od tomert23 »

ups dlho som tu nebol :oops: teraz som si všimol že tá kniha tu je už volne k mání. ked som tu bol naposledy tak to bolo len pre
CC .tak pardon
corsa b 1.4 I Sport
Kobylka23
Kontaktovat uživatele:

panelu na palubní desku

Příspěvek od Kobylka23 »

Ahojky,potrebuju poradit.Mam corsicku,ale nema ten panel s hodinama a datumem atd....Da se to nejak dokoupit??

EDIT: Příspěvek přesunut. Suby
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Kobylka>> Dokoupit se to dá ,jmenuje se to TID, bud na vrakáči nebo občas tady v inzerci, konektor je už od výrobce pod palubovkou :wink:
Kobylka23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kobylka23 »

Havli,dekuji moc.Nejak mi to tam chybi :(
governor

Kaplička

Příspěvek od governor »

Hledám, nenacházím, někde to tady bylo, když jsem to nepotřeboval.
Jak se bez destrukce dostat k žárovkám podsvětlení displeje rádia. Díky za nasměrování.

EDIT:
Příspěvek přesunut. Suby
tresnovak

Příspěvek od tresnovak »

Zdravím, mám dotaz ohledně TID a autorádia. Jsem čerstvým vlastníkem Corsy C14nz. Mám origo BLAUPUNKT CAR300. TID zobrazuje pouze hlášení o zadávání CODE. Po zadání zhasne a nezobrazuje frekvenci ani RDS. Při testu TID nehlásí žádné chyby. Prosím o radu. Díky
alino

Příspěvek od alino »

tresnovak píše:Zdravím, mám dotaz ohledně TID a autorádia. Jsem čerstvým vlastníkem Corsy C14nz. Mám origo BLAUPUNKT CAR300. TID zobrazuje pouze hlášení o zadávání CODE. Po zadání zhasne a nezobrazuje frekvenci ani RDS. Při testu TID nehlásí žádné chyby. Prosím o radu. Díky
Musíš zmeniť typ TIDu / počet miest/. Ak nesedí javí sa to tak, že ti vypíše code a potom tma.
tresnovak

Příspěvek od tresnovak »

Jestli tomu dobře rozumím, teď mám TID 8 míst a musím ho vyměnit za 10 místný. Nestačilo by sehnat komunikační kabel nebo to nějak přepojit? Díky
alino

Příspěvek od alino »

tresnovak píše:Jestli tomu dobře rozumím, teď mám TID 8 míst a musím ho vyměnit za 10 místný. Nestačilo by sehnat komunikační kabel nebo to nějak přepojit? Díky
Rádio musí byť naprogramované na počet príslušný segmentov.
Vypni rádio stlač a drž tlačítka 4a6 a zapni. Malo by ti to vymeniť počet segmentov.
tresnovak

Příspěvek od tresnovak »

Tak to funguje. Alino díky, díky, díky. :poklona2:
belco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od belco »

Zdravim, neviete kde sa da zohnat ten 12pin konektor co sa nan pripaja TID? Totiz asi 1 cm za konektorom mam zalomene kable a nefunguje mi TID. Nanestastie kable su do konektora zalisovane, tak sa to neda rozobrat a vobec nemam predstavu ako to spravit. Na vrakovisku sa mi nedari zohnat konektor s kusom kabla, ze by som to potom nejako napojil, totiz na vrakoviskach maju modu vytrhavat kable a davat ich do zberu kvoli medi. Neopravoval to uz niekto, ci ma s tym nejake skusenosti?
Odpovědět