Paolo > Corsa B 1.2i
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- Paolo
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- cache
Kazdy ma iny vkus
Mne sa napriklad tiez zrovna nepacia take "radlice", a ani nalepky.. Defaultne narazniky su super 
Co sa tyka laku, daco podobne sa chyctam risknut asi v lete. Olepit paskou a prestriekat. Ta cierna na plastoch je strasne vyblednuta, takze to dako olepim a prestriekam nanovo ciernou (normalne lak v spreji, garaz nemam, budem to robit za panelakom). Ciernou, pretoze sa mi prave paci ten kontrast zlata - cierna

Co sa tyka laku, daco podobne sa chyctam risknut asi v lete. Olepit paskou a prestriekat. Ta cierna na plastoch je strasne vyblednuta, takze to dako olepim a prestriekam nanovo ciernou (normalne lak v spreji, garaz nemam, budem to robit za panelakom). Ciernou, pretoze sa mi prave paci ten kontrast zlata - cierna

Opel Corsa B, r.v. 97, 1.2 33kW
- cache
Svoby: ak to bolo mne, tak kazda rada sa ceni. Ale prilis neverim tomu, ze by daky obnovovac, ci olej dokazal obnovit 10 rokov vytahanu farbu od slnka.. 
Kazdopadne, ak vies dat referenciu na daky ten obnovovac (vobec netusim ako by sa to mohlo volat, rad by som daco nasiel na nete), daj. Dik.

Kazdopadne, ak vies dat referenciu na daky ten obnovovac (vobec netusim ako by sa to mohlo volat, rad by som daco nasiel na nete), daj. Dik.
Opel Corsa B, r.v. 97, 1.2 33kW
- Paolo
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
JAK ŘÍKAM NĚKDO KLASIKA A POUZE PĚKNÝ KOLA,,, NĚKDO BRUTAL A JÁ JSEM TAK MEZI - POHODA, neupravených corsiček jezdí tak proč se od nich drobet neodlišit a neukázat lidem, že i s takovýdleho bobíka jde udělat parádní kára... hmm ? a jestli mam drobet brutal nárazník , to je prostě muj styl , nic víc.... 

Ford 2.0i DOHC EFI
- Paolo
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- Paolo
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Ha ha tak jsem s ní šlehl o zem a ona se probrala... ehm.. Tak jsem ve finále a veškeré úpravy jsou jen před doděláním do úplného konce .. Už zbývá jen: stavitelnej podvozek, vytažení lemů, interier, a motor 1.4 nebo 1.6....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Paolo dne 06 dub 2008, 18:15, celkem upraveno 1 x.
Ford 2.0i DOHC EFI
- Paolo
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- Paolo
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele: