Zapojení autoradia>všeobecně
- chucki
- Kontaktovat uživatele:
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- chucki
- Kontaktovat uživatele:
-
Diky za typ, mam sice auto na jezdeni a nestaram se o nej jako vetsina tady, ale po vymene radia za neoriginal me docela vadi prazdny TID (tedy jen s casem a teplotou), Kdyz oddelam pin 5 jak popisujes a nebude to ono, mohu neco podelat tedy krome toho ze to treba nebude hrat nez ten precvaknuty kablik spojim?Marty píše:Já to mám takhle. Vyndal jsem orinální rádio a potom štípl drát na pinu 4 a připojil ho k pinu 7. Takže na pinu 4 (záloha pamětí) a pinu 7 (+12V rádio) mám trvalé napětí +12. Pin 8 je zem. Na pinu 5 jsem štípl červeno-bílý drát, aby při zapnutém zapalování zůstalo v TID datum.
Corac C a Panasanic.
Diky
- Pepino
-
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
ahojte,
kupila som si nove radio do corsy...vybrali sme stare, vseto v pohode...aaaale...ked sme odpojili stare horny display ostal cierny...ako to zapojit aby mi tam svietil cas, datum a teplota? ak som spravne pochopila k tomu displayu je vlastne ten treti konektor, ktory bol v povodnom radiu...co s nim?? prosim poradte...dakujem
kupila som si nove radio do corsy...vybrali sme stare, vseto v pohode...aaaale...ked sme odpojili stare horny display ostal cierny...ako to zapojit aby mi tam svietil cas, datum a teplota? ak som spravne pochopila k tomu displayu je vlastne ten treti konektor, ktory bol v povodnom radiu...co s nim?? prosim poradte...dakujem
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
ehm aky obrazok? som z toho nestastnaHavli píše:Tak to je divný,ten třetí konektor je pro ukazování RDS a Tracku na displeji TID. Jinak když vyndáš origo rádio tak TID ukazuje datum-čas-teplotu normálně dál. Já ten třetí konektor ustřihl,páč se mi tam pletl![]()
Pak to má vypadat takhle (viz obr.)

-
Nejsem si 100pro jist, ale někde jsem tu viděl zmínku o 5 pinu - bylo někde v topictu o zapojení TID display
Jak zapojit TID displej - teda asi
Jak zapojit TID displej - teda asi
- Pučis89
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele: