Cau potreboval bych poradit: momentalne mam Opla Corsu B 1.0 12V rok 2000 je to auto predevsim ktere pouzivam do prace. Je to supr jezdit tak za 5,5l a v zime za 6l , ale proc vubec pisu. Jsem tak nak rozhodlej nechat toto auto pritelkyni. Mam tam sice udelanou muziku komplet od MAGNATU kolem 130dB a komplet jem vse precalounil cernou kozenkou. Jsem dost ulítlej na Corsy a chtel bych si poridit taky Corsu, ale neco zivejsiho 1,4 16V nebo 1,6 GSI. Koukal jsem na tu 1,6GSI a ta se vubec neda sehnat takze to dopadne na tu 1,4. Mam kola POWERTECH 7x13'' a 8x13'' gumy Dunlop 195/45 R13 a prave bych potreboval poradit jakej podvozek .Chtel bych stavitelnej kvuli jezdeni v zime atd. a myslel jem tento:
Stavitelný podvozek SUPERSPORT - Opel Corsa B
Mylim ze kdyz to dostanu o tech 65mm dolu tak to bude supr.Nebo si to sedne jeste vic? Muzika ma tak 50kg navic na

a hlavne chci ten stavitelnej protoze fakt nevim o kolik to poslat dolu kdyz tam mam ty 13'' a hlavne 50kg navic a obcas nekoho vezu.Ty kola jsem tam zatim zkousel nasadit a ten motor a seriovej podvozek kterej stoji uplne za ho.... na to fakt nejsou. Snad za tejden bude ta 1,4 tak bych poprosil o rady. Dik
Dneska stoji pocasi za ho..., ale zkusim nafotit ten precalounenej vnitrek a tu muziku a dam to sem