spok609 píše:Buď ty tenisáky, nebo taky fungujou malý baskeťáky
Dik za radu, ale davat tam tenisaky je docela risk, ze to muze ustrelit a myslim ze asi dlouho by to tam nevydrzelo. Opravdu nikdo nevi jak jinak by to slo zvednout? Diky
já jsem dával pod zadní pružiny cca 2cm podložky z tvrdý gumy.. a super.. (vyřízneš 15 cm kola z gumy - uprostřed vyřízneš 3 cm kruh - a nen pomocí menší truby kterou tam jen narazíš kladivem uděláš vedení a je hotovo).
spis bych zacal uplne jinou otazkou a to jest, duvod proc to chces zvysit? Jak sou na tom tlumice a pruziny, ktere sou na aute namontovany? A az pak bych zacal resit nejake veci dale.... pokud jsou tlumice a pruziny ok, tak ma kolo k lemu kola nejakych 7cm, takze nevim co z toho chces vlastne delat za offroada....
Ahoj:-)
Jsem tady novej, mám Corsu B 1,5 TD a potřeboval bych poradit. Koukám, že tady všichni spíš snižujete podvozky, ale já bych chtěl zvednout. Předpokládám podložky pod pružiny a prodloužení tlumičů. Ještě než se do toho pustím, tak se chci zeptat, jesli s tím nemáte někdo zkušenosti, popřípadě na co dát pozor...Dík
mno když jsem poprvé snižoval, tak jsem dával dozadu pod pružiny gumový špalky abych to trochu přizved a nedřely mi kola... takže buď si z nějakýho špalku gumy či silikonu vyřežeš sám gumový podložky, nebo se daj koupit dorazy pod pružiny který Ti je "zvýšej" - resp. dělaj se na sportovní ale myslím že použití bude stejný i u "normálních".. otázkou spíš je co na to budou říkat tlumiče...
dorazy tam dávat nechci, spíš asi ty podlošky pod pružiny. Když sem měl Suzuki Vitaru, tak se to zvedalo použitím hliníkových podložek a nastavováním tlumičů Vzadu nastavit tlumiče pude, otázka je, jak to půjde vpředu Přesunuto do obdobného topicu.Havli
Zdarec hosi, mam taky problem, potrebujem poradit, mam pocit ze mi auticko dost lezi v zadi, menil som nove tlmice, pred 3mesiacmi, moze to byt v tych pruzinach?ake by sa hodili nex sa ten zadok trosku zvysi?na moju 5dverku?kujeeeeem Edit:Přesunuto.Havli