Svoby.. jj ;o) ten nákres mi pomohl ;o) jen jak jsem psal - ten odskok fungoval jinak než jsem myslel tak jsem to přidělal jinak ;o) dám se potom foto ;o).. a s těma gumama je to dobrej nápad.. jen mě pak vůbec nejdou ty vrata zavírat .. a tolik s tím mlátit nechci ;o)) tak se to pokusím vymyslet jinak ;o))
Janisek... nic si z toho nedělej.. u mě je to takhle furt...uvedu ti pár příkladů:
- na jaře jsem dělal nový kola, koupil jsem si na ně "skoro nový" plneu od Pul Milose, co je tu prodával... za slušnou cenu všechny čtyři a opravdu byly málo jetý.. mno jo, jenže co jsem je nandal, zjistil jsem že jedna má bouli na boku - a s prodejcem není řeč, že prý to nebylo když mi to prodával... tak s ní jedu do pneuservisu, prý mi ji snad za 500 zpravěj..
- dál.. koupil jsem super zavařený zadní vrata s integrovaným spoilerem v jednom kuse... mno jo jenže ten blbec co je dělal, zapoměl, že když se vrata otevírají - střecha je půlkulatá tak tam musí být takový vykousnutí - samozřejmě že jsem na to přišel až po tom co jsem to nechal vykitovat a nalakovat a otevřel jsem to naplno

takže musím dát nižší tlumiče a vymyslet to dál...
- pak jsem si upravoval zámek dvůli odskoku... ale blbec jsem ho "upravil" trochu víc, takže je nepoužitelnej... musel jsem koupit novej...
- dál když jsem nechával zavařit origo nárazník, nedošlo mi, že bude mít trochu jiný tvar, tím pádem jak jsem koupil novou masku bez znaku - nepasovala... (nakonec jsem jí po velkém úsilí a trochu dumání jak na toú přecijen tam dostal...
- a to vůbec už nepočítám to přední světlo co jsem chtěl udělat diodové a při sundavání mi zůstalo sklo v ruce (včetně pořezaného prstu)...
takže nezoufej - prostě vždy se něco posere, ale všechno jde zvládnout, jen se nesmí polevovat ve vůli...