Pokec o všem a o ničem IV.

Příspěvky které pozbyly platnost,topici bez většího ohlasu a vše co už není aktualní ,ale je škoda smazat

Moderátoři: pdk88, nezdvorak

Zamčeno
janisek
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janisek »

nj, se mnou je to těžký - já nejsem schopná na autí udělat skoro nic (asi k tomu nemám vlohy)... ale to mi rozhodně nebrání v tom, abych si vymýšlela větší či menší kravinky.... a pak ještě musím někoho donutit (většinou citové vydírání :lol: :oops: ), aby to udělal, no... :oops:
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

jj na vymýšlení kravinek (ať větších či menších) jsem fakt expert ;o))

vždy si něco vymyslím, pak se do toho pustím a najednou zjistím, že mi to nejde, tak jsem nas..anej... vůbec se mi nechce pokračovat .. obvykle do toho skočí něco jinýho co mi to ještě víc znepříjemní... ale přes všechny nepříjemnosti to dodělám ;o))) a pak z toho je teprve radost ;o))
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
janisek
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janisek »

nj, to já s tím strašně bojuju, pak už to vypadá, že je to na dobré cestě, tak mám radost a pak se to totálně vys... a já propadám zoufalství a nevím co dál (viz poslední akce alá stahovačky)
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

Bloude a pomohl ti můj nákres, nebo si to vymyslel ještě jinak?
S těma gumama jsem to psal, že se pak stím musí víc třísknout...
I German Style !
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Svoby.. jj ;o) ten nákres mi pomohl ;o) jen jak jsem psal - ten odskok fungoval jinak než jsem myslel tak jsem to přidělal jinak ;o) dám se potom foto ;o).. a s těma gumama je to dobrej nápad.. jen mě pak vůbec nejdou ty vrata zavírat .. a tolik s tím mlátit nechci ;o)) tak se to pokusím vymyslet jinak ;o))

Janisek... nic si z toho nedělej.. u mě je to takhle furt...uvedu ti pár příkladů:
- na jaře jsem dělal nový kola, koupil jsem si na ně "skoro nový" plneu od Pul Milose, co je tu prodával... za slušnou cenu všechny čtyři a opravdu byly málo jetý.. mno jo, jenže co jsem je nandal, zjistil jsem že jedna má bouli na boku - a s prodejcem není řeč, že prý to nebylo když mi to prodával... tak s ní jedu do pneuservisu, prý mi ji snad za 500 zpravěj..
- dál.. koupil jsem super zavařený zadní vrata s integrovaným spoilerem v jednom kuse... mno jo jenže ten blbec co je dělal, zapoměl, že když se vrata otevírají - střecha je půlkulatá tak tam musí být takový vykousnutí - samozřejmě že jsem na to přišel až po tom co jsem to nechal vykitovat a nalakovat a otevřel jsem to naplno :roll: takže musím dát nižší tlumiče a vymyslet to dál...
- pak jsem si upravoval zámek dvůli odskoku... ale blbec jsem ho "upravil" trochu víc, takže je nepoužitelnej... musel jsem koupit novej...
- dál když jsem nechával zavařit origo nárazník, nedošlo mi, že bude mít trochu jiný tvar, tím pádem jak jsem koupil novou masku bez znaku - nepasovala... (nakonec jsem jí po velkém úsilí a trochu dumání jak na toú přecijen tam dostal...
- a to vůbec už nepočítám to přední světlo co jsem chtěl udělat diodové a při sundavání mi zůstalo sklo v ruce (včetně pořezaného prstu)...

takže nezoufej - prostě vždy se něco posere, ale všechno jde zvládnout, jen se nesmí polevovat ve vůli...
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

janisek
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janisek »

jasně, ale zatím to nevypadá, že by mi tu byl někdo schopnej poradit :cry:
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

já si taky musel na všechno přijít sám... ale má to výhodu, že až na to přijdeš, musíš radit druhejm :lol: :lol: :lol:

janisek
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janisek »

hmm, super :D
až na to, že do tohodle vůbec nevidím... a prakticky mám jen dva pokusy :roll:
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

janisek: hele holka ty si tu taky koukam porad jak si vydelavas kacky? :-))
janisek
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janisek »

pořád ne ee :) občas taky spinkám a nebo dělám jiný super věci... ale v práci se trošku nudím, tak koukám, co je tu novýho a jestli mi třeba někdo nevymyslel něco s těma stahovačkama :?
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

hehe se tak nekdo ma :lol: mno s tema stahovackama nevim nevim :-) slysim poprvy ze se davaly do Becek bocni eeeeeeerbegy :roll:
janisek
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janisek »

:cry: nj... a to asi nejsi sám :co_ted: a je to docela blbý no :shit_happens:
janisek
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janisek »

heeeeeeeej, mrtvolky.......????
žije tu někdo? Se s takovou v té práci ukoušu nudou :(
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

a copak děláš za práci?? ;o)

já mám dnešek docela rozlítanej.. ale jde na mě nějaký spaní ;o((

janisek
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janisek »

dělám vola :( hodně muziky za málo peněz - určitě to znáš
Zamčeno