Paluš - Corsa B X12XE
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
Neboj ... jednou se svezeš ... jsem snad asi jedinej blázen, který to skutečně doděláVelbloud píše:Mno nedáváš mi dospat... tak to vypadá, že budeš jedinej kdo tu LET dokočí ;o))) ale v tom případě CHCI SVÉST... PROOOOOSÍÍÍÍÍÍM.....Hlavně nasbírej zkušenosti a časem si turbínu pořídím taky.. (ať už to bude za pět či patnáct let...ale jednou to bude...
)
btw. jak jsi měl ten airbox domácí výroby, ten budeš přendavat na trubínu, či se ho budeš zbavovat s jednadvojkou?

Já se totiž rozhodl jít až na nějakých 300PS

Airbox nebyl dělaný, ale kupovaný a příjde na turbínu.
Načipovaná a vyladěná jednadvojka motor i s převodovkou pak bude na prodej ... až zprovozním dvoulitr.
-
- Člen Corsa Clubu
Kdy to má být ten sraz ? ...letos budu rád, když dodělám komplet RIEGER KIT + lak a pak GO motoru ... teda kontrola a co bude na výměnu, tak vyměnit popř. oprava.Kalda píše:a stihneš t dodělat šecko do Jihlavy na sraz CC??????
chtěl bych totiž vidět jak 1,6 16V GSI dostane na prdel od ,,1,2 16V´´![]()
Akorát te´d řeším dilema, jakou modrou barvu dát .... jestli tu samou nebo trochu tmavší - výraznější. Corsa půjde už asi za 3 týdny na lak.
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Paluš: ten sraz je tady 12. - 13. září - je dělaný skoro uprostřed republiky aby mohli dorazit všichni ... a dorazí i kluci ze slovenska.. rád bych tě tam viděl ;o)
Jinak 300 ps je tak optimum co se dá dostat z C20let... dá se sice dostat i víc, ale to už je pak hardcore a motor pak dlouho nevydrží.... Jinak tím "Airboxem" jsem myslel tu "turbínku" co sis dělal, jak jsme si o ní asi před rokem psali ;o))
Budu Ti držet palce, protože naprosto chápu co do tohohle člověka žene a jakej je to žrout vůle, peněz a času...
Jinak 300 ps je tak optimum co se dá dostat z C20let... dá se sice dostat i víc, ale to už je pak hardcore a motor pak dlouho nevydrží.... Jinak tím "Airboxem" jsem myslel tu "turbínku" co sis dělal, jak jsme si o ní asi před rokem psali ;o))
Budu Ti držet palce, protože naprosto chápu co do tohohle člověka žene a jakej je to žrout vůle, peněz a času...

Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
- Člen Corsa Clubu
Velbloud: napsal ..... ,,dá se sice dostat i víc, ale to už je pak hardcore a motor pak dlouho nevydrží ´´ ... plně s tebou souhlasím, výš už ani nechci
.
Jinak ... to se nechytám to dodělat ... to je šibeniční termín, v tejdnu makám v práci a zbývají mi jen víkendy ... tak až příště.
Elektro turbínku mám zatím schovanou a asi ji bude mít mladej v 1.6 16V GSI ... ještě se uvidí.

Jinak ... to se nechytám to dodělat ... to je šibeniční termín, v tejdnu makám v práci a zbývají mi jen víkendy ... tak až příště.
Elektro turbínku mám zatím schovanou a asi ji bude mít mladej v 1.6 16V GSI ... ještě se uvidí.

-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
Díky kluci za podporu
... ale ještě uplyne hodně času, než to vše dám do kupy a vyladím.
Včera jsem vyráběl výztuhy na předek a dnes vařil a vařil.
Zítra bych chtěl výztuhy dokončit a vrhnout se do pasování intercoleru společně s předním nárazníkem od Riegeru.
Pak ještě musím vyřešit jiné uchycení obou předních chladičů a posunout je více dopředu ... chci si totiž ponechat klimu a bez úprav se to tam nevleze ... je tam sakra už těsno, abych to tam vše dal ... tak že pořád něco
.
Musím to vše stihnout do konce měsíce, pak se lakýrník vrátí z dovolené a corsa jde na lak ... tak mám co dělat

Včera jsem vyráběl výztuhy na předek a dnes vařil a vařil.
Zítra bych chtěl výztuhy dokončit a vrhnout se do pasování intercoleru společně s předním nárazníkem od Riegeru.
Pak ještě musím vyřešit jiné uchycení obou předních chladičů a posunout je více dopředu ... chci si totiž ponechat klimu a bez úprav se to tam nevleze ... je tam sakra už těsno, abych to tam vše dal ... tak že pořád něco

Musím to vše stihnout do konce měsíce, pak se lakýrník vrátí z dovolené a corsa jde na lak ... tak mám co dělat

-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
jasně ;o), nemáš nějaký fotečky z přestavby?? Myslím si že je nás tu spousta co nás to zajímá ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele: