styxxy - Corsa B 1.2
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
havli: tak nejradeji bych tu totalku koupil bych si novou cozu asi 1.4 kdyz uz a tohle bych but sam si opravil nebo rozprodal na dily kazdopadne bych mel uvazovat i nad tim ze mi totalku nedaj coz bych si asi opravoval jak servisne tak svepomoci ale nevim jak pak dostat penize z pojistovny kamos co me napalil mi rikal ze co neuhradi pojistovna mi doplati ale nerad bych se nato spolehal tak ci onak pokud mi pojistovna posle penize tak bude nejlepsi dotahnout z DE celou karoserii nebo cele auto tohle nema cenu opravovat mam to roztriskany zevsech stran... a co se kelly tyce tak mi rikal ten jak to sepisoval ze se ridi cenami opla ne druhovyroby a pokud cena opravy prevysi cenu auta je to totalka coz podle rozsahu poskozeni by i mohlo byt
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
tak jen tak co jsem na rychlo zjistil na elitu zadni vrata-7234kc z.naraznik-1014kc z.celo487kc osv.spz-231kc krytka taz. zar.-425 zad. celo 2408kc celkem tedy cca: 12tis a to je jen za dily a za skodu co je videt od oka az se zto rozebere tak se uvidi a za praci to taky nebude malo tak snad totalka projde ne?
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Totálka je i když je to hnutý,třeba sloupky, nápravy atd. Každopádně bych to už neopravoval,páč zbořený auto je už na
Měl jsem Hyundai pony,jezdilo jak das,super motor ale bylo zbořený a já to pak jen tuknul v koloně u závory ve fabrice.Vypadalo to jako kdybych to napálil v kilu do stromu.
prostě už to pak nejni ono

prostě už to pak nejni ono

-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
napster řešil to samý,za totálku dostal 41 litrů
viewtopic.php?t=1043&start=45&postdays= ... highlight=

viewtopic.php?t=1043&start=45&postdays= ... highlight=
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
Hele jedna rada mel jsem to sami ale v daleko mensim nemel jsem tam skoro nic videt, mel jsem trosku hnuty dvere a prasklinu na narazniku.
Kdyz jsem sundal naraznik mel jsem hnuty zadni celo coz ty budes mit urcite taky a ne malo.
Udelal jsem to tak ze jsem u pojistovny nahlasil ze to chci vyridit rozpoctem, docela jsem koukal dostal jsem 27tis (opravil za flasku wisky
)
Tak jestli by to nebylo nejlepsi i pro tebe jenom zadni dvere daji 10tis
Kdyz jsem sundal naraznik mel jsem hnuty zadni celo coz ty budes mit urcite taky a ne malo.
Udelal jsem to tak ze jsem u pojistovny nahlasil ze to chci vyridit rozpoctem, docela jsem koukal dostal jsem 27tis (opravil za flasku wisky

Tak jestli by to nebylo nejlepsi i pro tebe jenom zadni dvere daji 10tis

-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
berry: jo to beru svezeni v tdi
jinak 16e nechci zas velke povinne a doma se nato budou tvarit ze se jim zabiju takze asi to co ma bloud v nejhorsim teda minimalne 1.2 16v nechci uplne stejne linej motor jáko mam ted
vaneon: no nak me to nepustilo jdu do nove corsy a asi i novy nick treba bude snim vic stesti takze upgraduju styxxyho na lookass
hihi a treba bude stesticka vice
newman: vim ze zadny dvere je zalezitost 10taců a to nepocitam lak a preskleni okna + vymena sterace atd.... zadni celo mam promackle dovnitr daval jsme foto i podlahu mam lehce zvlnitou... a nepochopil jsme coses mi snazil vysvetlit co ze mam ric pojistovne?

vaneon: no nak me to nepustilo jdu do nove corsy a asi i novy nick treba bude snim vic stesti takze upgraduju styxxyho na lookass

newman: vim ze zadny dvere je zalezitost 10taců a to nepocitam lak a preskleni okna + vymena sterace atd.... zadni celo mam promackle dovnitr daval jsme foto i podlahu mam lehce zvlnitou... a nepochopil jsme coses mi snazil vysvetlit co ze mam ric pojistovne?
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele: