styxxy - Corsa B 1.2

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek

Odpovědět
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

havli: tak nejradeji bych tu totalku koupil bych si novou cozu asi 1.4 kdyz uz a tohle bych but sam si opravil nebo rozprodal na dily kazdopadne bych mel uvazovat i nad tim ze mi totalku nedaj coz bych si asi opravoval jak servisne tak svepomoci ale nevim jak pak dostat penize z pojistovny kamos co me napalil mi rikal ze co neuhradi pojistovna mi doplati ale nerad bych se nato spolehal tak ci onak pokud mi pojistovna posle penize tak bude nejlepsi dotahnout z DE celou karoserii nebo cele auto tohle nema cenu opravovat mam to roztriskany zevsech stran... a co se kelly tyce tak mi rikal ten jak to sepisoval ze se ridi cenami opla ne druhovyroby a pokud cena opravy prevysi cenu auta je to totalka coz podle rozsahu poskozeni by i mohlo byt
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

tak jen tak co jsem na rychlo zjistil na elitu zadni vrata-7234kc z.naraznik-1014kc z.celo487kc osv.spz-231kc krytka taz. zar.-425 zad. celo 2408kc celkem tedy cca: 12tis a to je jen za dily a za skodu co je videt od oka az se zto rozebere tak se uvidi a za praci to taky nebude malo tak snad totalka projde ne?
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Totálka je i když je to hnutý,třeba sloupky, nápravy atd. Každopádně bych to už neopravoval,páč zbořený auto je už na hovno :cry: :cry: Měl jsem Hyundai pony,jezdilo jak das,super motor ale bylo zbořený a já to pak jen tuknul v koloně u závory ve fabrice.Vypadalo to jako kdybych to napálil v kilu do stromu.
prostě už to pak nejni ono :cry:
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

to je jasny ale ja si zas nemuzu vyskakovat nez zjistim kolik mi da pojistovna a jak se nato budou tvarit nasi sou ted uz celkem nesr... ze stim autem mam porad naky problemi
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

jezdíš jak prase :D

To by chtělo na totku, to auto je omlácený ze všech stran...
I German Style !
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

svoby: dik no ale tontokrat ja prase nebyl jsem v tom byl nevinne... smulu mam asi nejvic v tom ze at jsem to omlatil kde se dalo nikdy to nebyla situace kdybych si rek ze to byla moje kravina a ze si zato muzu sam
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

napster řešil to samý,za totálku dostal 41 litrů :wink:
viewtopic.php?t=1043&start=45&postdays= ... highlight=
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ty woe bejku ty mas pech to uz je pomalu na nvoou corsici ne :(
Je to sice dál, ale o to horší cesta :-)
Obrázek
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

berry: jo jdu do novy asi silnejsi motor tohle uz stejne prd jelo chci zkusit co to je kdyz plynovy pedal poslouvha :D
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Te svezu v TDY :lol: :lol:

Jinak sel bych ybt tebou do motoru co ma Bloud nebo tady jak Esplit prodava X16XE i kdyz yb se libila pro me, ale money asi po novem roce, jiank koukam ze 1.2 16V X12XE nejezdi spatne a zbydou ti nejake dily z tyhle corsy na novou?
Obrázek
vaneon
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaneon »

hej styxxýku to je v prdeli ... už jsem si říkal že se tě to pustilo a ono zase ... autiko už se mělo k světu no ... dávej průběžný info jak to vypadá ...
Vaneon Opel Corsa B 1.0 12V 5dv. červená ...
Newman
Corsa forever

Příspěvek od Newman »

Hele jedna rada mel jsem to sami ale v daleko mensim nemel jsem tam skoro nic videt, mel jsem trosku hnuty dvere a prasklinu na narazniku.
Kdyz jsem sundal naraznik mel jsem hnuty zadni celo coz ty budes mit urcite taky a ne malo.
Udelal jsem to tak ze jsem u pojistovny nahlasil ze to chci vyridit rozpoctem, docela jsem koukal dostal jsem 27tis (opravil za flasku wisky :lol: :lol: )
Tak jestli by to nebylo nejlepsi i pro tebe jenom zadni dvere daji 10tis :wink:
Obrázek
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

berry: jo to beru svezeni v tdi :D jinak 16e nechci zas velke povinne a doma se nato budou tvarit ze se jim zabiju takze asi to co ma bloud v nejhorsim teda minimalne 1.2 16v nechci uplne stejne linej motor jáko mam ted

vaneon: no nak me to nepustilo jdu do nove corsy a asi i novy nick treba bude snim vic stesti takze upgraduju styxxyho na lookass :D hihi a treba bude stesticka vice

newman: vim ze zadny dvere je zalezitost 10taců a to nepocitam lak a preskleni okna + vymena sterace atd.... zadni celo mam promackle dovnitr daval jsme foto i podlahu mam lehce zvlnitou... a nepochopil jsme coses mi snazil vysvetlit co ze mam ric pojistovne?
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

No jsme se dlouho nevideli chlape tak to musime napravit 8)

Jinak ten motor co jsi mel to uz ne, ber 1.2 16V 48KW/65koni a nebo 1.4 16V 66KW/90koni a nebo nejaky SE 1.4 ty maji 81koni a lita to slusne 8)
Obrázek
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

jo nevidely tak se na nekdy domluvime po telefonu... jinak vim chci x12xe nebo x14xe a koukal jsem ze prave ta c14se ma 82kobyl jen nevim jak to poznam na tom aute a asi se taky tezko schani ne..?? a jakto ze ma tolik? dit je to 8ventil ne?
Odpovědět