Otáčky motoru-krokový motorek volnoběhu
- Bryant
- Kontaktovat uživatele:
- Alko
- Kontaktovat uživatele:
otacky
Ahoj lidi potrebuju poradit když startuju tak mi to nechytne az na po druhy. A kdyz se rozjiždim na jednicku tak se mi zda ze zezacatku nema silu. Aby mela silu tak ji musim parkrat naslapat.
Diky vsem za radi
Diky vsem za radi
- --blaster--
- Kontaktovat uživatele:
Co kdyz krasna kontrolka s bleskem se rozsviti jen na par sekund a pak hned zhasne? Odpoved : Jsem v haji,protoze na diagostice se mi ukaze problem pouze tehdy,kdyz kontrolka bude sviti porad ?
jinak mam ted auto v servisu,na cisteni atd... aby mi ty otacky taky neblby,svicky novy a tak dale,tak jsem zvedavej..
jinak mam ted auto v servisu,na cisteni atd... aby mi ty otacky taky neblby,svicky novy a tak dale,tak jsem zvedavej..
Opel corsa B 1.6 16V GSI (C16XE) ---minulost--- (ale stále ji mám)
--- nyní Nissan Almera N16 ---
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
na diagnostice se uklada poslednich tusim 10-20 chyb, tedy kdyz to pichnes na kompa, tak tam bude poslednich X chyb. Chce to ale rychlejc, protoze pri kazdem nastartovani se tam prida dalsi polozka bez chyby. Pokud ti to blikne sem tam, tak bych natankoval Shel Vpower Racing a dal tomu lehce kotel na procisteni, kdyz to nepomuze tak klasika> filtry vymenit, EGR vycistit.
Opel Corsa B ... PRODANO
VW Jetta 2 Coupe
VW Jetta 2 Coupe
- --blaster--
- Kontaktovat uživatele:
- --blaster--
- Kontaktovat uživatele:
Priznivci vsechn spatnych otacek,prosim pomozte mi . Mel jsem to u znameho,vsechno vycistil,a stale si otacky delaji co chteji ,nemuzete mi nekdo poslat fotku nebo mi presne rict,kde se da ten ventil vycistit a jak ? Je potreba k tomu neco na rozebrani,nebo si to udelam sam na ulici ? Vubec netusim,Pripdne mu reknu co je presne treba a on mi to udela... Diky!
Opel corsa B 1.6 16V GSI (C16XE) ---minulost--- (ale stále ji mám)
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
AGR je tady jsou tu odkazy
viewtopic.php?t=2324&start=0&postdays=0 ... highlight=
Jinak ještě by to mohl bejt krokovej motorek volnoběhu
viewtopic.php?t=2324&start=0&postdays=0 ... highlight=
Jinak ještě by to mohl bejt krokovej motorek volnoběhu
- --blaster--
- Kontaktovat uživatele:
- Jano
Caute chalani.
Tiez mam problem s otackami. Ked ho necham v klude na volnobehu, tak je vsetko OK. Ale ked pridam a uberiem, tak to klesne niekedy aj na 500 ot/min, auto sa roztrasie a potom sa to vrati spat. Inac volnobeh mam na 750 otackach.
A este jedna dolezita vec. Robi to hlavne vtedy, ked mam zapnute ohrievania na zadne sklo, alebo ventilator. Zvlastne nie?
V tomto topiku somcital ze to bude AGR. Ale mne oranzova kontrolka nesvieti,a AGR mam zaslepeny.
Poradi niekto?
Dakujem
Tiez mam problem s otackami. Ked ho necham v klude na volnobehu, tak je vsetko OK. Ale ked pridam a uberiem, tak to klesne niekedy aj na 500 ot/min, auto sa roztrasie a potom sa to vrati spat. Inac volnobeh mam na 750 otackach.
A este jedna dolezita vec. Robi to hlavne vtedy, ked mam zapnute ohrievania na zadne sklo, alebo ventilator. Zvlastne nie?
V tomto topiku somcital ze to bude AGR. Ale mne oranzova kontrolka nesvieti,a AGR mam zaslepeny.
Poradi niekto?
Dakujem
Opel Corsa B 1.0 12V '98
- --blaster--
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Kolísavé otáčky
Prosím Vás neviete mi niekto poradiť mám corsu 1.0 X10XE a kolíšu mi otáčky od 1000 do 2000 otáčok v pravidelnom intervale. Vymenil som indukčnú cievku lebo boli zlé gumičky a preskakovala iskra. No toto nepomohlo ustáliť otáčky. Mechanik hovorí, že treba vymeniť lambda sondu. Neviete mi poradiť či to môže byť spôsobené Lambda sondou a ak áno, je zložité vymeniť tú sondu? Za Vaše rady veľmi pekne dakujem
Opel corsa 1.0 rv.97 12V
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Spíš bych zkontroloval krokovej motorek,(viz tenhle topic.) Pak až lamdu, ale možný to je že je v háji, na základě informací z lamda sondy ŘJ dávkuje poměr směsi.
Prodávaj UNI lamdu za 1400,- se třema nebo čtyřma vodičema,výměna by neměla bejt složitá,ale nejdřív bych prubnul ten krokáč
Sloučeno.Havli
Prodávaj UNI lamdu za 1400,- se třema nebo čtyřma vodičema,výměna by neměla bejt složitá,ale nejdřív bych prubnul ten krokáč
Sloučeno.Havli
- Jano
Chalani tak neviete mi poradit na tento moj problem popisany vyzsie?
Dakujem
Dakujem
Jano píše:Caute chalani.
Poradi niekto?
Dakujem
Opel Corsa B 1.0 12V '98