Zapojení autoradia>všeobecně

Pacienti přes muziku se konečně dočkali
Odpovědět
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

suby píše:lasvegaswings>>> Žádnej PIN nevyndavej prostě štípni kabely a je to...

:wink:
tomzy

Příspěvek od tomzy »

ak radio straca pamat, tak su dve moznosti..jedna je ta, ako to urobil Havli a druha je jednoducho kable prehodit, zlty do cerveneho a cerveny do zlteho a mas po probleme... :deejay:
My ride Opel Corsa 1,7 dti
Ollino

corsa A schema zapojení autoradia

Příspěvek od Ollino »

Puvodní majitel doslova amputomal komplet přívod k autoradiu zbyl jen svazek dratu potřeboval bych vědět podle barev co a kam.dík
lukas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukas »

kolikrát je jednodušší natahat to znova aspon budeš vědět co a jak neshoří ti to jako mě :lol:
Opel ASTRA F combi C18NZ 66Kw RAT style-minulost
vw vento vr6-minulost
golf II GTi-minulost

Opel Corsa A C13NZ moje první a jediná..ted golf III GTi do práce
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

jj taky bych to asi natahal znovu jak rikal lukas.. ja to samy delal v Bcku, kdyz sem pak videl co sem vsechno vytahal ven a jakym stylem to bylo delany tak sem se ani nedivil kdyz sem nekde nasel castecne seskvareny vodice atd... byl hned klidnejsi :twisted: nic na tom neni potrebujes jen minus (kostra) a + bud samotny z pojistkovky nebo i ze spinacky v pripade ze chces aby ti hralo radio jen s klickem v zapalovani...no a pak repro kabely...nebo muzes natahat + a - primo z baterky prez externi pojistku :wink:
Ollino

Příspěvek od Ollino »

jo jo díky asi to tak udělam nerad bych,aby mi to radio co bude od Ježíška schořelo :D
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

je s tim sice prace (cca jedno odpoledne) ale alespon budes moct byt klidny ze to mas vsechno v poradku :wink:
badalandabad
Kontaktovat uživatele:

ALTERNATIVA za radio opel sc202

Příspěvek od badalandabad »

zničehožnic mi přestalo hrát radio-chtěl bych ho nahradit novým,ale nechce se mi rejpat do elektriky-chtel bych jen vymenit kus za kus-napiste mi svoje tipy-staci kdyz to bude hrat a vymenim si ho jako laik sam-diky vsem predem i zadem:)
ps: opel corsa b 1,2i -r.v1995
nejsem náročnej,chci obyč.radio max. s přehrávačem mp3-jen at to hlavně hraje,díky všem!!
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Zdar,nejdřív musíš dostat to starý radio ven :wink: Návod je tady v tom topicu, pak rozpojíš dva konektory(napájecí +repro) a konektor antény. To nový připojíš a dáš ho do palubovky. Iso konektory jsou dělaný tak aby nešli prohodit,takže to splíst nemůžeš :wink: Ale asi budeš muset koupi redukci ke kabelu antény,ta většinou nepasuje ,stojí cca 10,- :wink:
Všechny podrobný info jsou tady v tomhle vlákně,tak holt musíš číst :lol: :lol:
badalandabad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od badalandabad »

copak propojit ,ale najít nejvhodnější radio-nejsem nějakej hifimen-stačí když to hraje a nakupovat budu přes internet,tak abych nekoupil blbě-autoradia nejsou přece na jedno brdo-takže spíš tip na nejvhodnější typ radia do mý zvětralý kozy :D
governor

Příspěvek od governor »

Typ neznám, ale mělo by to spolupracovat s kapličkou, někde jsem o tom našel zmínku, ale nevím kde.
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Tak s MP3 určitě,dnes už není problém ani blůtů :lol: :lol: kolem 3000,- jestli chceš i na SD karty a USB,záleží kolik chceš investovat :wink:
Ale obyč radio 4X45 W ,s MP3 se dá koupit od Panasonicu, JVC, Kenwoodu atd kolem trojky,pak Senkor a Roadstar atd.ty jsou levnější
Zadej do vyhledávače Radio>MP3 a vyber si :wink:
iGo

Nastavení rádia

Příspěvek od iGo »

Čus bus, potřeboval bych helfnout s takovou věcí, jako je nastavení stanic u originál rádia do paměti. Nikde jsem nenašel jak se stanice vybírají a uloží.
Ani nevím jak se mi to stalo, všechny stanice který jsem měl navolený z bazaru tak se nějak smazali.Zkoušel jsem resetovat ŘJ a zadat znovu kod k rádiu--nic , nepomohlo.

Zda-li máte s tímto problémem zkušenosti prosím napište co stím....díky..

mymochodem mám:

Opel Corsa 1.2 16V,1999,

:wink:

EDIT: Příspěvek přesunut. Suby
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gringo_Joe »

Mno proste stanici najdi (to se dela sipkama, das vpravo a ono to zacne hledat neblizsi vyssi frekvenci) Az to neco najde, tak se rozhodni, jestli to chces nebo ne, kdyz ne, pokracuj dale, kdyz jo, tak si vyber tlacitko 1-6 a kdyz si treba vyberes ze to chces mit na ctyrce, tak tu ctyrku podrz a az to pipne, mas to tam ulozne.
Corsa B 1.0 12V 1998
ba_djjour
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ba_djjour »

Ahojhte, akurat sa chystam zapojit radio co som si kupil, a nikde nevidim ze by ste niekto robili uzemneine, v manuali radia sa to spomina.

Takze spajali ste niekto radio o kostru, alebo to netreba?
Mici - Corsa B 1,2 16V
Odpovědět