Lakování, barvení a vše kolem...

O všem a všech Corsách.

Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci

Odpovědět
mrkac

Příspěvek od mrkac »

tie lemy este ako tak,ale cely naraznik sa mi striekat nechce :?
Adiss
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adiss »

mrkac a ten naraznik mas taky oloupanej plnic? nebo jen škrabance.. každopádně mužeš udělat jen zástřik pokud ti namíchaj přesnej odstín barvy.. :wink:
Opel Corsa 1.5TD JOY
Obrázek
Obrázek
wilcza
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od wilcza »

to robin >>> tobe rezne tvoje cecko? :roll:
mrkac

Příspěvek od mrkac »

to adiss praveze to mam olupane az po plnic,sem tam mi do toho niekto tukne,blbe parkovanie _(((((
vaneon
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaneon »

zadravím lidičky ... potřeboval bych poradit nějakej kvalitní ale opravdu kvalitní přípravek na obnovu zašlého červeného laku ... nemyslím tím tempo a tak ale něco co vážně vytáhne barvu kterou měla moje corsina naposledy když ji předávali předchozí/první majitelce ...

kdo viděl moji carcoolku na sraze tak ví že mám půlku auta matnýho a to stojí za prd ...

nahoďte linky nebo tak něco ať se trošku poučím nebo tak ;-)
Vaneon Opel Corsa B 1.0 12V 5dv. červená ...
ba_djjour
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ba_djjour »

vaneon> ja mam osobne skusenosti so znackou Turtle Wax. Je to restaurator farby a je v cervenej flaske s ciernym vrchnakom. Strechu a kapotu som mal zoxidovanu od slnka a po pouziti restauratora plus vosku lak vyzeral ako novy.

Obrázek
Obrázek
Mici - Corsa B 1,2 16V
ba_djjour
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ba_djjour »

mrkac píše:to adiss praveze to mam olupane az po plnic,sem tam mi do toho niekto tukne,blbe parkovanie _(((((
to si kup svoju farbuv takej malej tube ako je bielitko a pretri si to, z dialky to nebude vidno a z blizka lepsie ked vidno ze to bolo retusovane ako ked je to olupnute a dalej to zvetrava
Mici - Corsa B 1,2 16V
HonzisL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzisL »

Chtěl bych se zeptat,jestli jste někdo stříkal nárazníky černým sprejem od Motipu, který je přímo na plasty bez základu nebo jestli to mám vyzkoušet jako první:-))
Corsa 1.5D nejlepší kára:-D
pepex
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepex »

rok na dešti a mrazu a drží..
25DT
HonzisL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzisL »

Dík za příspěvek pepku:-)
Corsa 1.5D nejlepší kára:-D
Confidence

Příspěvek od Confidence »

Ahoj, taky si chci namíchat trošku barvy nebo sprej - kam mám zajít? Klasické barvy-laky nebo to musí být nějaké prodejna specializovaná na autolaky? Jo a píšete, že jste s sebou vzali víčko nádrže - jak ho oddělám? A pokud je to na oděrky, tak to nejdřív bude chtít zabrousit a dát tam nějaký základový lak, že?
Opel Corsa 1.0 12V, r.v. 1998
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

U nás v UL se ta firma jmenuje Svět barev :wink: Míchaj tam jak barvy na fasády,tak interier a i laky ve spreji. Normálně tam zajedeš a on vezme šablony a podle auta trefí i vyšisování od slunka :wink: Kod barvy máš na štítku kastle. :wink:
Confidence

Příspěvek od Confidence »

Tak lak ve spreji mám... A teď, jak se s tím dělá... Mám odrýpané kousky laku, mírná rez - takže asi nějaký šmirgl, že? Jaký? A co pak dát na ty místa než to nastříkám?
A jak se pracuje s tím lakem ve spreji?
Díky za případné rady...
Opel Corsa 1.0 12V, r.v. 1998
JayJay

Lakování bloku motoru

Příspěvek od JayJay »

Čau všicí. Mám dotaz, nepročítal sem celý tohle forum, tak když by se to tu už řešilo tak mě neukamenujte :)

Nemáte někdo zkušenosti s lakováním bloku motoru? Respektive potřeboval bych nějakou barvu která vydrží velké teplotní výkyvy. Jediný co sem našel jsou spreje na motor od Motipu. Barvy typu Hammerite, nebo Alkyton bych radši nezkoušel...
Fošna

Příspěvek od Fošna »

Confidence: Nevim jak ostatní, ale já to vybrousil až na kov, zakitoval, vybrousil, stříknul základovkou, a pak stříkneš barvu... může se dát jako poslední bezbarvý lak, ale to mě přišlo zbytečný :lol: Fotky jsou foceny mobilem, tak nekoukej na kvalitu :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Odpovědět