Lakování, barvení a vše kolem...
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zadravím lidičky ... potřeboval bych poradit nějakej kvalitní ale opravdu kvalitní přípravek na obnovu zašlého červeného laku ... nemyslím tím tempo a tak ale něco co vážně vytáhne barvu kterou měla moje corsina naposledy když ji předávali předchozí/první majitelce ...
kdo viděl moji carcoolku na sraze tak ví že mám půlku auta matnýho a to stojí za prd ...
nahoďte linky nebo tak něco ať se trošku poučím nebo tak
kdo viděl moji carcoolku na sraze tak ví že mám půlku auta matnýho a to stojí za prd ...
nahoďte linky nebo tak něco ať se trošku poučím nebo tak

Vaneon Opel Corsa B 1.0 12V 5dv. červená ...
- ba_djjour
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- ba_djjour
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
to si kup svoju farbuv takej malej tube ako je bielitko a pretri si to, z dialky to nebude vidno a z blizka lepsie ked vidno ze to bolo retusovane ako ked je to olupnute a dalej to zvetravamrkac píše:to adiss praveze to mam olupane az po plnic,sem tam mi do toho niekto tukne,blbe parkovanie _(((((
Mici - Corsa B 1,2 16V
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Ahoj, taky si chci namíchat trošku barvy nebo sprej - kam mám zajít? Klasické barvy-laky nebo to musí být nějaké prodejna specializovaná na autolaky? Jo a píšete, že jste s sebou vzali víčko nádrže - jak ho oddělám? A pokud je to na oděrky, tak to nejdřív bude chtít zabrousit a dát tam nějaký základový lak, že?
Opel Corsa 1.0 12V, r.v. 1998
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
-
Lakování bloku motoru
Čau všicí. Mám dotaz, nepročítal sem celý tohle forum, tak když by se to tu už řešilo tak mě neukamenujte 
Nemáte někdo zkušenosti s lakováním bloku motoru? Respektive potřeboval bych nějakou barvu která vydrží velké teplotní výkyvy. Jediný co sem našel jsou spreje na motor od Motipu. Barvy typu Hammerite, nebo Alkyton bych radši nezkoušel...

Nemáte někdo zkušenosti s lakováním bloku motoru? Respektive potřeboval bych nějakou barvu která vydrží velké teplotní výkyvy. Jediný co sem našel jsou spreje na motor od Motipu. Barvy typu Hammerite, nebo Alkyton bych radši nezkoušel...
- Fošna