Corpi´s Corsa 1.0 12V
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- corpi18
tak dneska sem byl koupit elektrony 15" s gumama 205/50. hned sem je hodil na corzu abych viděl jak to bude vypadat, je to docela pěkný, lepší jak na 13" ale je to o něco vyšší. škoda jen že nejsou pro mě ale pro taťku na jeho renault, stejně je s nim nakonc asi vykšeftuju. ještě že má stejnou rosteč a středovou díru jako já 

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
sice 55 koní, ale už jsem z ní 174km/h vymáčknul, ale byla to fuška 

- corpi18
to každopádně, líbí se mi, sice nemaj límec ale sou pěkný. prej maj dokonce tejden starej nástřik stříbrný metalízy. ale newim jak by se jezdilo s 205 širokejma gumama. hlavně vytočit to někde na místě bez posilovače by byla dobrá posilovna. dufam že taťku ukecam aby mi je nechal, ale nevim, pač je z nich taky unešenej
zapracuju na něm a uvidim, do jara času dost 

- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
ono by s tocenim volantu asi nebyl jedine problem
jako dalsi bych videl ze by auto zlenivelo, 205 uz je fakt moc
ale vypadaj zajmave...

Naposledy upravil(a) toxik-q dne 17 úno 2009, 20:36, celkem upraveno 2 x.
Opel Corsa 1.2i X12SZ
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- corpi18
no to je taky pravda že by to moc nejelo, legalně tam maj bejt 165, což je dobraj rozdíl
no užší by se tam dali dát, ale to sou zase další finance navíc, a na to já fakt bohožel nemam
ted brouzdam po aukru a koukam že tam je plno slušnejch kol za slušnou cenu. stejně zimáky s plechama tam budu ještě dlouho mít, pač tady je sněhu ranec a určitě zase na dlouho, takže na elektrony ja ještě čas 

- corpi18
no to mě ani nenapadlo, sou jako nový, dezén je něco málo přes 6 mm, což je jak na novejch, ale na 2 gumách je trochu prožíznuto, asi od obrubníku, to je mělo asi ňáký jelito co to lepí co nejvíc k obrubníku, takový sou nejlepší, a pak brečej že maj vohoblovaný hrany kol. to já si tam necham klidně 10 čísel místo a sem v klidu 

- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Kola pěkný... akorát ty pneu by byly už opravdu moc... když jsem zkoušel jen kamarádovi kola, tak mi 205ky dřely (ET35)... je to prostě už opravdu moc... a navíc při tvém výkonu je to už sebevražda...
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
- corpi18
tak sem s tema kolama dneska vyrazil do skoly. ta jizda bzla zajimava, klouze to jako prase a jakmile vjedu do nejaky diry, tak slisim jak to vzadu skrta
ve predu je mista dost, ale vzadu je to na fest. skoro sem se divil, ale auto se rozjelo normalne a ze by bylo linejsi se mi ani nezda, ale odpoledne je budu muset sundat, pac tatka nadaval, at mu je nenicim soli 

- corpi18
tak sem včera udělal pár fotek, mam nahozený bohužel taťkovo kola, dneska už je na to nenarvu, pač si nechal přehodit gumy s původních 205/50 na 195/65. už abych sehnal prachy na svoje pořádný elektrony 

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.