nn už jsem to zkoušel s deseti na ciferník a bylo to tak akorát- kdyby to mělo průsvitnej podklad tak by to bylo hned o něčem jiným
.. buď dám poťák dovnitř a nastavim to napevno, nebo vyvedu regulaci někam na palubku (asi někam k šaltru)
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
Bčko má taky plechový? so sem tak koukal tak to vychází tak nějak na hranu ciferníku (ani vedle ani za) btw. asi to tu pak mázni ať to tu neni zbytečně zasr..
Zatím vše je k tématu...
Budíky bez otáčkoměru jo... s otáčkoměrem už ne
Chtěl jsem dát i ručičky s oktávky a podsvítit je, ale jsou moc těžký, pořád mi jakoby vibrovaly
tak to je ale hustý- myslel sem že už dávali plast na všechny B a voni ne bestie právě kvůli tomu podsvícení sem měl tendence kupovat přístroje z bčka, ale už by to asi nebylo ono (digi z kadla to jistí)
Díky moc za rady chlapci. Ale k nákresům....budíky mám trochu jiné (nafocené ve členech-matez) . Tak kdyby někdo poradil s umístěním diod v tomto modelu....
Máš zhruba podobný, jak jsem kreslil já, akorát ty boční jsou hranatý.....
Umístil bych ty diody tak, jak jsem nakreslil ( 8 ), nebo bych ještě někam přidal 4 navíc (takže celkem12)... to chce experimentovat
No....mě by zajmalo jestli tam je ňáká zákeřnost když chci vyndat ty budíky. Jinak uvažuju že to zrobím tak jak radil Svoby ale uvažoval sem o 8 diodách kolem rychloměru. Ale mám strach, že to bude vypadat blbě bo sem to už takle kdesik viděl, a vyzeralo to poněkud divně, když bylo každé číslo jinak podsvětlené. Původně sem proto chtěl ke každé číslovce jednu, ale jestli to oslňuje...... Celkově sem ze startu uvažoval o UVčkách ale to by bylo asi uplně na oslepnutí......