smůla je když ti spadne na auto strom, ale když to za rok a půl pošleš do svodidel, na ledovce hodíš budku a telefonuješ, následně nedobrzdíš tak to za smůlu teda fakt nepovažuju
teď už to vydrží snad mno ... jenom by mě zajímalo až to do mě někdo nasype z boku ,tak jestli to bude taky moje chyba ? já abych si rozmyslel jestli jsem budu případně dávat fotky
mno co ... ještě je toho na carcoolce spousta na dodělání ... chtěl by ten lak určo ... V rozích mi nakvítají dveře a na D-sloupcích je na jedný straně promáčklina a na druhý odřenina ... Kufrový vrata mají taky már puchýřků mno ... je toho hafe mno ... doma mám připravenej rezík z Aukra ale není kdy ... chtělo by to další autí mno ...[/list]
Az to schytas z boku, tak se dozvis, ze to byl nekdo jako ty, pripadne to mas za to, nebo ze na kazdeho dojde:-D
Faktem je, ze na tebe se smula lepi, uz jak jsem cetl ten roman s tekoucim chladicem se mi chtelo brecet litosti
Na druhou stranu bacha na to, jak smulu privolavas, nikdy nevis, kde potkas prislusnika a telefonovat za jizdy mu smulou nevymluvis.