tak dneska budu zapojovat tuhle bednu do kufru. je osazená 2x subwooferem 16,5cm s impedancí 4 ohmy, akorát kolik watů to má to newim, neni to tam napsaný. snad to bude hrát slušně, budu to napojovat z původních zadních repro, ve krerejch mi odešly membrány
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
sice 55 koní, ale už jsem z ní 174km/h vymáčknul, ale byla to fuška
tak od odpoledne to mam zapojený a hraje to dcela dobře. dostal sem to od kámoše zadarmo, protože se mi odporoučely blány na zadních reprácích, tak je to lepší něř nic. podle mě to hraje daleko líp než ty origo, pač to jde líp ohulit a nedrnčí mi celý plastový obložení v kufru na bocích a basuje to slušně když na radiu dam bass na max a zapnu fci loudness
tak sem dneska doma ve sklepě našel nějakou červenou látku a potáhl si s ní zadní plato. neni to ještě nic extra, budu to ještě muset trochu poupravit, ale celkově se mi to líbí
Tak jsem koukal že kupuješ na auk.. světla! Ty jsou pěkný taky jsem na ně koukal ale když jsem viděl že tam jseš ty jako nejvyšší nabídka tak jsem se na to vy.....
tak se mi dneska do kufru nastěhuje už aspoň nějaká pořádná muzika místo toho podělanýho boomboxu, sice to má výkon někde okolo 200-300W ale do toho mýho malinkatýho kufru to bude stačit. akorát nevim, zdali mam ty repra z boomboxu dát do plata nebo nechat jenom tubu v kufru, co myslíte?