Potrebuju pomoci na moji socka vybave nebyl origo otackomer tak sem sehnal budiky s otackomerem ale kdyz sem je tam nandal tak vsechno bezi jen ne ten otackomer potrebuju poradit co kam a jak pripojit (motor 12nz klasickej rozdelovac)mozna je to tu nekde napsany ale ja to nejak casove nestiham hledat za kazdou radu diky
Corsa B blanco de 5 puertas 1.6 GSI 55 kilovatios 75 caballos(po 20letech rozkvetla a zvadla)
Corsa B wagon blanco 1.4 66 kilovatios 90 caballos < wagon >
Díky za krásný OT ... Dva dny za sebou rozebíráme jedno auto na ND a kámoš akorát potřebuje poradit ... Teď jsme zkončili a žádnej urýchlovač jsme na tohle nenašli
Mam jeden mensi problem. Mam corsu, ktera nema otackomer. proto bych se rad zeptal jestli je nejaka moznost nekde "vytahnout" 2 fousy, s jejichz pomoci bych dal dohromady externi otackomer?
Myslim ze by se to dalo vytahnout z "panelu" na diagnostiku. Ale nechce se mi to moc zkouset.
jak rika svoby jeste sem nemel corsu co by tu pripravu nemela staci jen prohodit budiky ale pozor jsou dva typy mechanicke a elektricke a pokud to chces mit 100% tak pod ukazatelem km je cislo nejaky co dava prevodovy pomer tak at se ti schoduje ale neni to potrebne jedna se milimetry