Otáčky motoru-krokový motorek volnoběhu
-
Corsa B - otacky motoru
Hosi, fakt neviem co sa mi deje s corsickou,ci je studena alebo zohriata,vzdy pri rychlosti nad 20 km/h automaticky vybehnu otacky na 1700 / min.....klapka vycistena,krokac tiez...neviem co to moze byt....mozno skusim este raz ten krokac,nema niekto nejaky podrobny navod,najlepsie aj foto,ako by to bolo najlepsie vycistit???
EDIT: Téma sloučeno. Používej fci HLEDAT. Suby OK
EDIT: Téma sloučeno. Používej fci HLEDAT. Suby OK
Opel Corsa 1.0, 12V, 1998, 3dv, X10XE, 5,2 l / 100 km
- --blaster--
- Kontaktovat uživatele:
Když by si chtěl můžu ti jeden krokáč poslat za dobrou cenu,je nový jen jednou použity,ale hned vyndán,protože mě to nedělal krokáč ale Dělá mi to jeden kabel.. když s ním zahýbu v motoru,mám klid... když mají občas tehdenci se zvedat,chípnu otevřu,zahýbu, nastartuju a jedu a je to v pohode...
Mě to dělá kabeláž...
Mě to dělá kabeláž...
Opel corsa B 1.6 16V GSI (C16XE) ---minulost--- (ale stále ji mám)
--- nyní Nissan Almera N16 ---
--- nyní Nissan Almera N16 ---
- corpi18
- standa PE
- Kontaktovat uživatele:
-
takze zahada je vyriesena.....po kadejakych kombinaciach to nakoniec skoncilo pri termostate a klapke.....po vymene termostatu sa to konecne normalne zohrialo a otacky dostali rozum...a po dokladnej ociste skrtiacej klapky ide vsetko ako hodinky....vsetkym dik za rady a info!
Opel Corsa 1.0, 12V, 1998, 3dv, X10XE, 5,2 l / 100 km
-
Re: Otáčky motoru-krokový motorek volnoběhu
Čus Corsaci mam dotaz mam 1,0 12v 98 a mam menší problem z otáčkami při nastartování to drží 1500 ot a samo si to to přidáva na nějakých 2100 ot ,krokový motorek jsem vyměnil anic kontrolka po výměně zhasla prosím o rady předem děkuji za odpovědi
-
Už jsem tu pročetl vše a nic, já mám problém, že mi vše funguje jak má, nastartuji vše OK dám 1 rozjedu se , ujedu kousek a auto mi jako ubere na otáčkách, a nebo mi to začne cukat to samé i při dvojce v nízkých otáčkách, to samé i při trojce, do otáček po sešlápnutí pedálu to jde krásně svižně , už jsem vyměnil vzduchový filtr, svíčky jsem dal Brisk DR 15 ZC a dělá to stejně, žádná kontrolka se nerozsvítí, na diagnostice nic není, tak čím to může být a dělá to za tepla i za studena a mám corsu 1.0,12V ,40kw, r.v. 2000. co mám ještě udělat?
-
Dají se u Corsy r.v. 98 vyblikat závady ?Chtěl bych zjistit proč mi sama přidává plyn jak ve volnoběhu tak i pří zařazeni rychlosti .
-
eleid: zkontroluj si jestli máš čistou škrtící klapku a jestli se ti úplně dovírá při puštění plynového pedálu.. tam stačí mít smítko o který se to nedovře úplně a pak si to myslí že máš trochu nohu na plynu, proto to může jít do otáček i když nic neděláš..
a rávady vyblikáš tak, že propojíš dva piny v zásuvce na diagnostiku, sešlápneš současně plyn a brzdu a otočíš zapalováním viz: http://opelastra.cz/technika/zavady.htm
a rávady vyblikáš tak, že propojíš dva piny v zásuvce na diagnostiku, sešlápneš současně plyn a brzdu a otočíš zapalováním viz: http://opelastra.cz/technika/zavady.htm