Styling a fantazie není má moc silná stránka ... kdyby bylo spíš něco hotového a třeba jen trochu upravit ...
Možná najdu nějaké corsičky, abych měl aspoň předlohu ...
Kdyby jsi na něco kápnul, dej mi vědět ... já zatím hledám.
Zdar všichni ... tak jsem se trochu odmlčel, neboť nemám notebook, tak je to teď složitý.
Co jsem tu nebyl, tak jsou další změny na corse
Přední černé světla angel eyes a elektroturbína ... auti jede jak z praku ... ještě to dolaďuju.
Ondřej Sládek píše:elektroturbína to je co a na kolik to přijde??
... to nekoupíš ... vlastní výroba. Byl to můj šílený 3měsíční projekt.
Něco na způsob E-ramu http://www.electricsupercharger.com/ , ale vylepšený
jééé.. mno tak to mě hodně zajímá.... tohle prodával Kolegáček z Cartechu... když to uváděl na trh testoval to na Amogově Fabce (1.4 50KW)... ne že by to přidalo nějak extra výkonu (cca 0,5 koně) ale zarovnalo to točivý moment do rovna... přemýšlel jsem už tehdá, že by to šlo vyrobit pomocí větráku z počítače a zároveň i vylepšit protože ta turbína měla normálně průtok vzduchu myslím 8000 litrů kdežto ten větrák se dá sehnat s průtokem 15000 což už je rozdíl ;o)))... prosím Tě, povíš mi jak jsi to dělal a na kolik tě to vyšlo???? klidně v SZ
Mě to taky strašně zajímá a už jsem taky o tom uvažoval - větráček z PC - to mě taky napadlo. Jenže já nejsem moc na konstruování. Takže žádné SZ Ale hezky pro všechny.
Kluci zapomeňte na PC větráčky ... to by nefungovalo.
Je to celkem složité na vysvětlení a vyrobit na koleně to nelze.
Jak budu mít víc času, tak na SZ vám něco o tom povím ... snad ještě dnes večer