Odklon kol > úprava po snížení
Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
narazil jsem na takovou diskuzi ze kdyz je to snizeno o 4-6 cm tak hned vsechno odchazi atd. ja v tom takovej problem nevidim pokud jsou odklony OK a vsechno ostatni tak se nemuzou sjizdet ani kola. verim tomu pokud je sportovni podvozek tak rychleji odchazi kulovy cepy, ale stejnak..... neda se to srovnat se seriovkama, fakt 

-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
mno je to tím, že podvozek je tvrdší, míň tlumí nárazy a vše se rovnou přenáší do karoserie.. takže vše dostává desetkrát víc zabrat...
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
Špatný odklon - auto po havarii
Ahoj kluci,
moje auto je po havarii na předek, a prava předni cast (u spolujezdce) a mam hnuty podběh, motor apod....sjiždi se mi i ta guma. Na foto jde videt, jak i tlumic presne nesedi
Da se s tim něco dělat ?
Geometrii mam dělanou, ale sjizdi se vnitrni strana gumy vice
Nějaka laserova geometri to asi nevyřeší, že ?
Diky
Scheni
moje auto je po havarii na předek, a prava předni cast (u spolujezdce) a mam hnuty podběh, motor apod....sjiždi se mi i ta guma. Na foto jde videt, jak i tlumic presne nesedi

Da se s tim něco dělat ?
Geometrii mam dělanou, ale sjizdi se vnitrni strana gumy vice

Nějaka laserova geometri to asi nevyřeší, že ?
Diky
Scheni
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
CORSA 1,2 rv.97-33kW + HONDA CBR 900RR Fireblade
-
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
mno hlavně na to bacha... jestli ti to po havárce opravili blbě, tak to není dobrý..
já měl taky bouchlý nosník a natahovali mi ho na vyrovnávací stolici..... tohodle bych se fakt bál...
já měl taky bouchlý nosník a natahovali mi ho na vyrovnávací stolici..... tohodle bych se fakt bál...
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
-
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
jde o to, že jestli ti to udělali blbě, tak při menším nárazu ti může nosník prsknout... atd.. spíš bych to nechal zkontrolovat někým kdo tomu rozumí..
- Vašátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud ti geometrii dělali a stále se tí špatně sjíždí pneu, udělali ji pěkně blbě. Je celkem jedno, jestli jdeš na klasickou starou geometrii nebo laserovou. Pokaždé záleží na tom, jak si s tím případný mechanik dokáže pohrát.
Karoserii ti nenatahovali? Nosník je "jen" lehce zaražený nebo i zvlněný? Podle toho bych asi pak uvažoval o případném prodeji. Jednou bourané auto už nezajistí takovou bezpečnost jako nové.
Karoserii ti nenatahovali? Nosník je "jen" lehce zaražený nebo i zvlněný? Podle toho bych asi pak uvažoval o případném prodeji. Jednou bourané auto už nezajistí takovou bezpečnost jako nové.
Corsa B 1.0 12V r.v.98 ..... Corsa B 1.0 12V 100edition ..... VAZ 2101 r.v.78 ..... VAZ 2103 r.v.73 ..... Triumph GT6 mkIII r.v.73 ..... Tři sestry <III> Lada gang
http://www.classic-oldtimer.cz
http://www.classic-oldtimer.cz
- Svoby
- Moderátor
Odklon kol...
Potřeboval bych poradit jak vyrovnat přední odklony kol. Protože mám přední kola trochu do A a nechci aby se mi sjížděli vnitřky pneu......nemá s tim někdo nějáký zkušenosti?
Přemýšlel jsem dole na tlumiči vybrousit třeba o 3mm díru...nebo tak něco
Přemýšlel jsem dole na tlumiči vybrousit třeba o 3mm díru...nebo tak něco
I ♥ German Style !
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele: