pdk88 - Corsa A GSi 2.0 .:orangeer:.

1982-1993

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder

Odpovědět
víta

Příspěvek od víta »

ale zase by mu to trošku jelo :lol:
Lukkas
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukkas »

Pěknej ten motorovej prostor, dej pls lepší foto celýho, ptz na jaře mě čeká to samí, půjde novej motor a udělat motorovej prostor, ale asi do černý lesklí :roll: díky ..
Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

Bych zvětšil objem :D :lol:
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát :D )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up

C20XE IN STOCK :pifko:
Lukkas
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukkas »

:oops: Hehe, možná až budu chodit do práce :D
Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
Arci
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arci »

Jj nejlepe turbem 8) .. Tak sup at mame co okoukavat :wink:
@CorsaA1.2i8V@CorsaA1.6i8V@TigraA1.6i16V78kW@TigraTwintopSport1.8i16V92kW@ !!!Diagnostika vozů opel do r. 2013 adaptérem OP-COM!!! , 3D TISK + tvorba 3D objektů
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

:poklona2: moc najs pane... snad se jednou taky dokopu k tomu abych měl taky tak krásně čistej motorovej prostor...
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
pdk88
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

Lukky> pokusím se něco vyoslit ale tuším že kloudnou fotku nemám :-( kam nastupuješ? jestli to není tajný..
Arčí> neříkej 2x :D
Bloud> počkej až zaprší :D :D
Tiger> jojo vůbec ale netuším jak :D Řešení? XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE Twe to je na BANána, ale tapeta pěkná ne? :D
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
Lukkas
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukkas »

Já zatim nenastoupim právě nikam, tak proto půjde novej motor zase 1.5D, teď v květnu maturuju, tak snad udělám a začnu makat nějak no .. :roll:
Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
pdk88
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

jo až.. já čet už :roll: :D btw. takhle bych to viěl jakože joo :arrow:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
víta

Příspěvek od víta »

hustý to se mi líbí :-*
Lukkas
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukkas »

Jenže on má vyřízlou zadní příčku ( u barerky ) a tu já tam budu mít :roll: Nějak to vymyslim .. ale bude to černej lesk nebo tě napadá jiná dobrá barva na motorovej prostor ? :roll:
Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
Arci
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arci »

Hmm ale to ze tam ta pricka neni to dela uplne jinym a luxusnim 8) chci to taky :shock:
@CorsaA1.2i8V@CorsaA1.6i8V@TigraA1.6i16V78kW@TigraTwintopSport1.8i16V92kW@ !!!Diagnostika vozů opel do r. 2013 adaptérem OP-COM!!! , 3D TISK + tvorba 3D objektů
pdk88
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

však příčku tam taky nemám :wink: snad to rozpěra zachrání :roll:
motorovej prostor bych viděl buď ta černá, krémová, nebo barva vozu 8) budeš lakovat i motor?
myslim že ten motor to dělá luxusním víc :D.. no ne je to fakt o něčem jiným- hlavně tam neni ten mechovej koberec, kterej taky není zrovna 2x estetickej.. jen je blbý že pak musíš dát novej mechanizmus stěrače.. v UK dávaj často AX mechanismus, tak sem to obšleh :wink:

jěště mi tam vadí baterka, takže ji asi přesunu pod nohy ke spolujezdci - dozádu ji dávat nechci 8)
Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

:shock: proč ne dozádu ? je to uplně nej místo pro ni... :shock:
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát :D )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up

C20XE IN STOCK :pifko:
Lukkas
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukkas »

No, já přemejšlel, že to udělam černě a tu příčku tam necham i s tim epesnim hadrem ( to odhlučnění) a ještě bych ho zkusil nějak potáhnout něčim jinym , něčim čistym, ptz je to zasranej, jak svině :evil: a přes baterku a ten zbytek bych dal nějakej dekl, aby to nebylo tolik vidět... :roll:
A ještě jedna věc, ten na tom obrázku nemá ani žádný nádobky na vodu, ostřikovače atd .. :) Nevim, kam to všechno schoval .. :roll:
PDK>> krémovej prostor asi nebude, ptz bude krémová corsa
Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
Odpovědět