pdk88 - Corsa A GSi 2.0 .:orangeer:.
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder
-
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Pěknej ten motorovej prostor, dej pls lepší foto celýho, ptz na jaře mě čeká to samí, půjde novej motor a udělat motorovej prostor, ale asi do černý lesklí
díky ..

Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<
-
- Kontaktovat uživatele:
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- Arci
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:

Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Lukky> pokusím se něco vyoslit ale tuším že kloudnou fotku nemám
kam nastupuješ? jestli to není tajný..
Arčí> neříkej 2x
Bloud> počkej až zaprší
Tiger> jojo vůbec ale netuším jak
Řešení? XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE XE Twe to je na BANána, ale tapeta pěkná ne? 

Arčí> neříkej 2x

Bloud> počkej až zaprší

Tiger> jojo vůbec ale netuším jak

Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Já zatim nenastoupim právě nikam, tak proto půjde novej motor zase 1.5D, teď v květnu maturuju, tak snad udělám a začnu makat nějak no .. 

Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<
- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Jenže on má vyřízlou zadní příčku ( u barerky ) a tu já tam budu mít
Nějak to vymyslim .. ale bude to černej lesk nebo tě napadá jiná dobrá barva na motorovej prostor ? 

Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<
- Arci
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
však příčku tam taky nemám
snad to rozpěra zachrání
motorovej prostor bych viděl buď ta černá, krémová, nebo barva vozu
budeš lakovat i motor?
myslim že ten motor to dělá luxusním víc
.. no ne je to fakt o něčem jiným- hlavně tam neni ten mechovej koberec, kterej taky není zrovna 2x estetickej.. jen je blbý že pak musíš dát novej mechanizmus stěrače.. v UK dávaj často AX mechanismus, tak sem to obšleh
jěště mi tam vadí baterka, takže ji asi přesunu pod nohy ke spolujezdci - dozádu ji dávat nechci

motorovej prostor bych viděl buď ta černá, krémová, nebo barva vozu

myslim že ten motor to dělá luxusním víc

jěště mi tam vadí baterka, takže ji asi přesunu pod nohy ke spolujezdci - dozádu ji dávat nechci

Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
-
- Kontaktovat uživatele:
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
No, já přemejšlel, že to udělam černě a tu příčku tam necham i s tim epesnim hadrem ( to odhlučnění) a ještě bych ho zkusil nějak potáhnout něčim jinym , něčim čistym, ptz je to zasranej, jak svině
a přes baterku a ten zbytek bych dal nějakej dekl, aby to nebylo tolik vidět...
A ještě jedna věc, ten na tom obrázku nemá ani žádný nádobky na vodu, ostřikovače atd ..
Nevim, kam to všechno schoval .. 
PDK>> krémovej prostor asi nebude, ptz bude krémová corsa

A ještě jedna věc, ten na tom obrázku nemá ani žádný nádobky na vodu, ostřikovače atd ..

PDK>> krémovej prostor asi nebude, ptz bude krémová corsa
Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<