Dneska jsem byl v Děčíně,jel sem po Střekovský straně a proti mě Corsa,modrá metla ,snížená a týpek na mě mává měl jsem radost.
Jedu zpět po druhý straně Labe a proti mě natuněná Corsa s bílím bodykitem a zase mávačka
Dost dobrej pocit,žena nachápala
no já když jezdim občas Slapy - Praha, tak potkávám skoro vždy někde okolo Měchenic jednoho frajera s fak hezkou tuněnou bílou Corsou, tenhle jedinej mě aspoň pozdraví, ale jinak jsou lidi fakt studený čumáci, kdykoliv na někoho bliknu nebo zamávám, tak čumí jako puk a nechápe, že ho jako zdravim kvůli tomu co řídí....
me jeste nikdo nezamaval akorat SUBY v TYNCI treba motorkari,ty se snad zdravej uplne vsichni
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
mě dokonce zamával jeden motorkář když jsem jel na fichtlovi (jawa50)
Pučis 89: jj je to fakt dobrej pocit když jedeš na motorce nebo v autě a podobně zblázněnej člověk tě pozdraví
vlastne me zdravil jeden typek z vedlejsi vesnice,ma astru 3dv v zlaty barve fakt pekna
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..