Hans88 - Corsa B>X12SZ
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- Hans88
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Bloud: do predfaceliftovyho narazniku zhruba do mist kde je ma GSI, mam to namerene jenom vyrobit drzak... koupil jsem je nove vcetne zarovek za 506,-
btw: fabiacky maji mensi montazni hloubku nez felda a maji taky jinak uhel sklonu skla (a jsou levnejsi nez feldacky) jo a za 216,- k nim koupis i ten plast
btw: fabiacky maji mensi montazni hloubku nez felda a maji taky jinak uhel sklonu skla (a jsou levnejsi nez feldacky) jo a za 216,- k nim koupis i ten plast
X12SZ >>> X14SZ
45hp >>> 60hp
45hp >>> 60hp
- Hans88
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Hans88
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
jeste nevim co s nima vyvedu...
varianta A) nechat 2 opravit (lehce odrene) a vylestit limce + cerny stredy - to zabere cas a shaneni a samozrejme investice
varianta B) opravit si odreniny sam, ale potom by uz nemohly byt lestene limce... takze limec stribrny + cerny stredy - to je prace na sobotu a max kousek nedele (mam vsechno vcetne kompresoru) a bez litani a shaneni
TAK NEVIM
varianta A) nechat 2 opravit (lehce odrene) a vylestit limce + cerny stredy - to zabere cas a shaneni a samozrejme investice
varianta B) opravit si odreniny sam, ale potom by uz nemohly byt lestene limce... takze limec stribrny + cerny stredy - to je prace na sobotu a max kousek nedele (mam vsechno vcetne kompresoru) a bez litani a shaneni
TAK NEVIM

X12SZ >>> X14SZ
45hp >>> 60hp
45hp >>> 60hp
- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Hans88
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Hans88
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Tak kolecka sem nechal opravit, a ted by melo prijit lesteni
takze mam dotaz - RH Cup A nemaji mezi limcem a stredem zadnou poradnou hranu je to takovy obly... jak na to pri lesteni? resp. je dobrej napad se do toho poustet sam nebo radeji sverit nekomu zkusenejsimu??
a poradte pls cim dostat dolu puvodni lak
takze mam dotaz - RH Cup A nemaji mezi limcem a stredem zadnou poradnou hranu je to takovy obly... jak na to pri lesteni? resp. je dobrej napad se do toho poustet sam nebo radeji sverit nekomu zkusenejsimu??
a poradte pls cim dostat dolu puvodni lak
X12SZ >>> X14SZ
45hp >>> 60hp
45hp >>> 60hp
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
No, jestli tam není hranda, tak ti jí může soustružník udělat a pak se to od ní lepší ..
Jestli máš origo límce leštěné ( jsou špatné, zašlé) a chceš je jen přeleštit, tak není problém dostat barvu dolů .. A pak to jde i v pohodě vyleštit
Pokud máš nalakované límce, tak jde barva dolů hodně mizerně a pod barvou je hliník neopracovaný ..
Takže pokud máš límce nalakované a né orig leštěné, tak se do toho radši nepouštěj .. je to zlo
Nebo to pak dej někomu vyleštit ..
Jinak se na to používá "odstraňovač starých nátěrů" a ten koupíš v každym Barvy laky za cca 180,- Kč
Jestli máš origo límce leštěné ( jsou špatné, zašlé) a chceš je jen přeleštit, tak není problém dostat barvu dolů .. A pak to jde i v pohodě vyleštit

Pokud máš nalakované límce, tak jde barva dolů hodně mizerně a pod barvou je hliník neopracovaný ..
Takže pokud máš límce nalakované a né orig leštěné, tak se do toho radši nepouštěj .. je to zlo

Nebo to pak dej někomu vyleštit ..
Jinak se na to používá "odstraňovač starých nátěrů" a ten koupíš v každym Barvy laky za cca 180,- Kč
Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<
- Hans88
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
No, tak pokud mohu poradit, tak to vůbec nedělej, tne hliník je pod lakem úplně hrubej .. sám jsem se pustil do broušení kol, které nejsou leštěný a můžu říct, že je to strašný.. momentálně se kola brousej špirglem o hrubosti 80 a pořád to není ono ..
Hrozný ..
Radši si to nech vyleštit, to bude rychlejší a lepší ..

Radši si to nech vyleštit, to bude rychlejší a lepší ..

Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<
- Hans88
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dlouho nic nepridal a ted jedna lahudka
kroupy v praze minuly tyden - prijemne prekvapeni po navratu z dovolene
dneska jsem byl na pojistovne (nastesti mam Kooperativu) a technik hned rikal TOTALKA - odhadem na ctverec 290 dulku po kroupach, rozbite celni sklo, zadni svetlo a nejake plasty
tak ted premyslim co dal, opravovat to asi smysl nema, karoserie je total... pockam kolik mi da pojistovna a asi se budu muset pokouknout po nejake jine...

kroupy v praze minuly tyden - prijemne prekvapeni po navratu z dovolene
dneska jsem byl na pojistovne (nastesti mam Kooperativu) a technik hned rikal TOTALKA - odhadem na ctverec 290 dulku po kroupach, rozbite celni sklo, zadni svetlo a nejake plasty
tak ted premyslim co dal, opravovat to asi smysl nema, karoserie je total... pockam kolik mi da pojistovna a asi se budu muset pokouknout po nejake jine...
X12SZ >>> X14SZ
45hp >>> 60hp
45hp >>> 60hp
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
OUU .. to nejsi jedinej, Kjuba s Corsou C má taky auto zničený od kroupů ..
To je fakt nemilé tohle ..
bude zase Corsa ? 
To je fakt nemilé tohle ..

Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<
- Hans88
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele: