romoli>Corsa B 1.2 8V

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder

Odpovědět
Fošna

Příspěvek od Fošna »

A čím lepíš tu látku?? Chci si očalounit interiér ale nevím čím to lepit :)
Corsa A 12NC (43PS)--- EX
Corsa B X14SZ (60PS)--- EX
Astra F X17DTL (65PS)--- EX
Zafira A Y20DTH (100PS)
romoli
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romoli »

pro nedočkavce foto z prací...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
romoli
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romoli »

existuje uplně super lepidlo je to sprej ted si nevzpomenu jak se menuje ....čeda plechovka zelene pruhy s popiskama je to lepidlo na cokoli...nastřikaš na oba povrchy je bezbarve proste super lepi nadherně ale z nouze momentalně použivam chemopren extreme
romoli
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romoli »

tak hotovo...krapet sem se sekl s odhadovanym časem :D ...
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

kamoo...jako mas to fakt husty :jj_good: ja ti psal sz kvuly tomu laminu a ty nic..prislo ti neco?
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..:-D
romoli
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romoli »

jaj přišlo promn, nevšiml sem si neměnila se ikonka ukazalo mi to až dyš sem klikl :( ...diky ale ma to mouchy předpokladam že s nabytejma zkušenostma časem bude dalši verze tentokrat lepší :D ...dnes budu kompletovat v autě tak to vytahnu na svetlo a vyfotim
romoli
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romoli »

tak mam obednane nove přední čelo, dnes ve 2 hodiny si pro něj jedu a po neděli by sem měl kontaktovat typka co to (možna někdy) převaří.. na palici, asi se začnu ohližet po spolehlivejch lidech :D
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gringo_Joe »

az nejake potkas, dej vedet, taky by se mi par spolehlivych lidi hodilo:-)
Corsa B 1.0 12V 1998
romoli
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romoli »

kdybych na někoho narazil hodim sem nove vlakno :lol: sem se chystal do garaže za tou mou krasavici a překazil mi to obed.. ale co planuji do budoucna at nejsem OT : převařit přední čelo, koupit nalakovat a slicovat předni naraznik, zadni + lemy, dnes vyndat zadni lavici, zkontrolovat proč mi vlhne leva strana kufru pod kobercem (v levo od rezervy k boku), usadit středovej panel, ušít nějakej slušivej kabatek na šajtrklacek, zprovoznit odskok kufru na dalkove ovladani... jaj je toho moc :D a v neposledni řadě jakmile budou finance nove papuče, jezdim už rok na zimakach na kterejch sem to koupil
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gringo_Joe »

kdyz budes pozorne hledat, nejake najdes;-) Treba me kluci z CC hodne pomohli a slo to docela rychle, zadne vykecavky, atd.. Nebyt Hanize, Crosse, a dalsich lidi (i mimo CC), tak mi furt stoji vrak pred barakem;-)

Jinak ty papuce - mam doma ve sklepe stare letnaky, je na nich vzorku este tak na dve sezony.. ale jsou na ocelovych diskach, ty uz bys radsi hlinik, vid?
Corsa B 1.0 12V 1998
romoli
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romoli »

jiste :) chci ji obout do hliniku ponevadš kola opravdu dělaj auto :D ..co se členu CC tyka tak co jsem četl rad veřim ale z okoli Liberce jich tu asi zase tolik nebude i když už sem nekoho zahlidl tušim... ale jsem tu ještě neznamej takže se otrkavam a seznamuju :D chystam se na prvni srazek... snad vyjde. Já mám "známé" co mi kupřikladu už tejden zjištovali jestli mam těsnění pod vanou a kolik ta a jaka těsnění stoji atd...no sme se naštval sedl k netu a věděl jsem to za 10 minut pak jsem sedl do auta a ještě si to ověřil v autokeli za jedno dopoledne :) a stale těsněni nemam vyměněne..nema čas a me vybaveni garaže je na houby....
souky222

Příspěvek od souky222 »

mno věděl bych kdo by ti vyměnit okno a asi i čelo, ale nevim jak hodně má času, když to dělal mě tak, jsem dost čekal, byla teda i zima a čekalo se na okno, ale když všechno budeš mít tak by to mohlo bejt rychle
This is madness.
Madness?
No, this is Corsaaaaaa
romoli
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romoli »

no zatim to neřešim, v neděli se dozvim co a jak a dyštak bych se začal pídit po tom kdo co za kolik... ja doufam že se v něděli dohodnem a v ponděli pošupe auto na opravu ale prozatim dělam v garaži drobnosti
romoli
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romoli »

tak dnešní novinky... :
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

romo-ty se stim tuningem neparas jdes jak blesk jem tak dal :jj_good:
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..:-D
Odpovědět