lukkas>diky, ovalne na blatnikach sou musim koupit novej naraznik pak se na to vrhnu jak hladovej jinak svetla diky novemu čelu snad sedej moc sem to nezkoumal komplet sem to neska jak sme přijel rozebral, ošetřil barvou at mi to nove nezrezne a zejtra se na to mrknu podrobněji
topas>jj mam podobne problemy a proto sem nechal umejt motor at je videt kde to teče ale zatim to vypadalo že pod hlavou a že uchcava gurefo
tak to jooo začínám uvažovat že tu balubku bych taky udělal takhle asi né cleou ten středovej panel mám z leštěnýho plastu t obych nechal ale jak je šedivá ta palubka to je hnus a hodilo by s emi to i novým tapecům:)
me se teda jeste nic neodlepilo,naopak kdyz jsem chtel po roce strhnout calouneni ze dveri,tak mi to dalo pekne zabrat
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
Fakt nevim no me se to vse odlepilo a to sem mellepidlo drahy jak svin...kupoval sem to ve spreji ale ted mam tapace cerny origo a je klid:)ale palubku mam hnusnou sedivou tak sem uvazoval o tomto no
tak jsem asi nechal ošplejchnout trošku motor at zazáří jako novej ..ok jako novej nezáří ale myslim že na 200,- je to slušna prace takže ted jen koukam kde to ma tendenci pouštět olej ale nevim jak dlouho to zhruba trva jelikož zapraseny to bylo užasně že olej cakal všude komlem ale co je to umyte tak nikde ani kapka...
mimochodem i nove čelo tam vypada dobře jakmile se umoudři počasi chtěl bych se vrhnout na slicovani tedyjewstli to ma cenu jelikož chci měnit ten naraznik a zase to budu rozebirat..momentalně ze všech puvodnich uchytu narazniku drži jen ten jeden šroub ostani sou ulamane ...humus
si prave taky myslim ale tak za zkousku nic nedas ...no dobra krom tech 2 kaček na litru nebo o kolik je to vic ale konečně sem auto prohnal a začly prosakovat prvni kpky olejeje uplne navrchu na hlave motoru jak tam mam těma pliškama přichytle kabely j svičkam tak přimo ty šrouby začly bejt od oleje...uvidime co se počura dal a bude se měnit pak svičky a třeba mi to aj pojede
podle me je to uplna kravina,akorat lakacka na prachy
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..