pepex píše:co bylo to syčení??to něčim foukáš ,co?
To syčení je vzduch ... nic jiného
Dává to takový tlak, že to zní v nahrávce jako syčení, ale je to jen zvuk vzduchu a motorku.
Jak jsem již psal ... ten motorek má přibližně v této sestavě a řídícím procesu asi 45000 otáček za minutu (ot./min.)
Zdar bloude ... je to poměrně náročné na výrobu.
Přiznám se, že s touto myšlenkou jsem si pohrával, ale je taky fakt, že né každý by si to mohl dovolit ...
Na tom vývoji jsem strávil mnoho času, zkoušek a ty mně něco stali ... pochybuji, že by to tady ocenili ... asi by každý volil raději klasické turbo nebo kompresor ....
Pročítal jsem i tuning-forum a tam je taky mnoho skeptiků, když tam probírali tématiku elektrického turba ... samí teoretici, ale nikdo to tam nevyzkoušel. Mně se to podle mých propočtů až tak nesmyslné nezdálo a vrhl jsem se na svůj vlastní vývoj s mnohými vylepšeními, než co jsem viděl prodávat za pochybné vrtulky na netu, které nic nepřinesou a ceny za nějakých +- 8000,-Kč ... myslím, že se to jmenovalo turbonátor ... to byl opravdu nesmysl a ještě za tak šílené prachy za nic.
Paluš.. jj vím jak to myslíš.. kamarád zkoušel právě tzv. turbonátor na fabii. 1.4 a přidalo mu to jen cca půl koně... ale tohle vypadá fakt dobře... tamto je jen chatrná vrtulka...
co se mě týče, tak normální turbo nechci, protože se tím zdvyhá kategorie na sprintech... ale tohle co máš ty mě fakt láká... písnu Ti přes SZ..