Budík + kontrolka paliva

Témata týkající se řídící jednotky, elektroniky, čidel a veškeré kabeláže
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Mela>>> Aby se ti tahle situace nestala, tak máš v kufru vozit kanystr s benzínem/naftou.
Corsa C 1.2i
epona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od epona »

:D zkoušela jsem po červené najet ještě 80km a pak už jsem měla strach a zapíchla to u první benzínky :-)..obecně, 5l na 100km by těm našim miláčkům mělo stačit (těm litrovkám a 1.2)..
Modrá corsa
Mela
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mela »

No jo Suby,ale to bych se potom bála jezdit tak, jak jezdím :lol:
Corsa B r.v.95 1,5TD 49kW
VW POLO r.v.88 1,3D (2005-2007)
Škoda 105S r.v.77 (2002-2004)
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Mela>>>To jsou jenom řeči. Já taky občas jezdím jak prase, ale kanystr se ani nehne, jelikož jsem si ho připevnil pavoukem :D
Corsa C 1.2i
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Mela>> Já kanystr nevozím,ale zase jedu včas k pumpě :jazyk: :jazyk: :jazyk:
william.wallace
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od william.wallace »

od tý doby, co jsem tlačil, čerpám benzín, když mi kontrolka padne na 10 litrů....už jsem svědomitej, tlačit autiko k benzince je totiž fakt trapas... :oops:
BATMOBILE - Béčko, 54 koní (max. 160 km/h), socka edition :)
WOLVERINE - Céčko, 60 koní (max 170 km/h), snob edition :)
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

To je fakt, a navíc opravdu čerpadlo natáhne všechen sajrajt co je na dně nádrže :cry:
Tivalko

Příspěvek od Tivalko »

Na mojej corse 1.0 Advantage som jazdil,jazdil a tešil sa že na plnu nadrž už mam slušnu kilometraž a zrazu na dialnici to prišlo.Až potom som začal hladať vypalenu žiarovku v pristrojovke no marne.Neni tam nič.Tak som si overil,že delenie palivomeru je od dieliku po dielik 5 l.ale auto musi stať na rovine.Inak to strašne koliše.Je to naozaj neuveritelne,že konštrukteri to takto odflakli.A ešte otázka.Mate niekto skusenosť či sa da do corsi 1,0 s posilovačom a ABS namontovať aj silnejši motor napr.1,6 80kW benzin bez mohutnych uprav?
pepex
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepex »

Mate niekto skusenosť či sa da do corsi 1,0 s posilovačom a ABS namontovať aj silnejši motor napr.1,6 80kW benzin bez mohutnych uprav?

Prečo nie?
Filas

Příspěvek od Filas »

Mě se žíznivý oko nejdřiv rozsvítí a když už je to hodně špatný tak začne blikat. Poprvé se mi takhle rozblikalo na dálnici a benzinka byla asi ješte 10km, takže jsem se docela dost zapotil, ale dojeli jsme.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

1.2i bez otackomeru a oko tam neni. posunul jsem si rucicku aby 0 byla na konci cervenyho hehe, jelikoz mi palivomer ukazuje max 10 litru, i kdyz mam vic benzinu tak rucciak vic nevyleze. podle chytry knizky to je svabem stabilkizatoru napeti na zadni strane budiku. uz to nekdo menil?
Opel Corsa B ... PRODANO
VW Jetta 2 Coupe
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc »

mam ten samý problém ale řekl bych že je chyba v plováku je volný a po tý destičce úplně volně líta,při brždění a jízdy do kopce atd,takže nevim jestli je problém v tom jak říkaš ty mike made
opel corsa opc rieger edition
opel performance center
mirra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirra »

Zdarec, mám corsičku z 93 bez otáčkoměru a hladový oko jsem našel ale asi nebude připojený. Na netu je jakýsi návod na konstrukci ovládání hladovýho oka http://www.kadett.cz/technika/komparator.htm je sice na kadet, ale mělo by to fungovat i na corse. Až to zbastlím tak dám věděl jak to šlape.

Ještě jeden dotaz. Nevíte někdo jestli corsa má přepážky v nádrži. Stává se mi, že když najedu do točky zostra a mám míň benzínu cca 5-10l, tak mi to cucne vzduch a začnu skákat jak žabka... Je to normál nebo nějaká vada?
Brychta Stanislav

kontrolka paliva

Příspěvek od Brychta Stanislav »

Já mám Corsu 1.01 12v z roku 1999 kontrolka tam je,rozsvítí se na chvíli při zapnutí zap.Jinak co ujedu max.nasvítící kontrolku jsem nezkoušel (není doporučeno),ale 30 km to vydrží určitě.
stenly Corsa B 1.0 12v
pdk88
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

jevim jak vy ale já mám na svým Áčku taky kontrolku :P :P ..jenomže svítí i když mám plnou ..žeby kraťák :roll:
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
Odpovědět