Diagnostika - kontrolka s bleskem
- Rouchi
- Kontaktovat uživatele:
Nevim
Hele mě svítí pořád když jsem byl na diagnostice, tak mi řikali, že mam vadný ARG ventil, ale na emisích prošla v pohodě, tak mi dopořučili to neřešit (pokud s tím nebudou i jiné problémy) takže zatím nebudu nic řešit a pokud by ale byla nějaká rapidní spotřeba, nebo podobně, tak bych asi ventil vyměnil - v servise mi říkali že stojí asi 5500, ale jako může to být cokoli... pokud to bude lambda sonda, tak bude mít auto enormní spotřebu, pokud váha vzduchu, tak při jízdě bude cukat nebo podoné věci, funkce arg ventilu se tady probírala docela hojně, a myslím, že závěr byl takový že to je součástka k "ničemu", která jenom dělá problémy.. 

Corsa B, 1,0 12V 40kW X10XE, r.v. 2000
Teprve na ní začínám dělat, tak díky za rady
Teprve na ní začínám dělat, tak díky za rady
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
elektronika motoru
Mám problém s tím,že jakmile ujedu cca.10 km tak se mi rozsvítí oranžová kontrolka s tim bleskem a auto v tom okamžiku chcípne.Po malé chvíli se dá znovu nastartovat,ale dojetí s ním už je minimální,takže po pár stech metrech se celá situace opakuje.Diagnostika mě asi nemine,ale přece jenom,nevíte někdo,čím to může být,abych aspon věděl na co se mám připravit. Díky L.Kubička
neni zbytecne to davat to duplicitne?
by toxik-q

neni zbytecne to davat to duplicitne?

- standa PE
- Kontaktovat uživatele:
- standa PE
- Kontaktovat uživatele:
-
diagnosticka zasuvka
zdravim
chtel sem se zeptat kde najdu v Corse C r.v. 2003 zastrcku na diagnostiku, uz ste nekdo nasel, ci pripojoval na diagnostiku? diky moc
nerad bych to hledal po celym aute 
EDIT: Téma sloučeno. Prosím používej fci: HLEDAT a nezakládej zbytečně nová témata. Suby
omlouvam se, pro priste se poucim
srry

EDIT: Téma sloučeno. Prosím používej fci: HLEDAT a nezakládej zbytečně nová témata. Suby
omlouvam se, pro priste se poucim

Naposledy upravil(a) matej dne 11 led 2009, 21:33, celkem upraveno 1 x.
-
-
-
Tak jsem vyměnil snímač klikového hřídele,ale pořád to není ono.Sice už to nechcípá ani se nerozsvicí ta protivná kontrolka,ale je to nějaký divný.Někdy to z ničeho nic cukne jako by tam nešel benzín či co a nebo když jedu na neutrál tak strašně klesnou otáčky až se začne celý auto klepat,ale v okamžiku se zase srovnají,tak nevim.Asi mě ta diagnostika přece jenom nemine.Nevíte čim by to mohlo ještě být?